АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

Майно моєї родини - Єгор Соболєв

Читати українською
Майно моєї родини - Єгор Соболєв
Майно моєї родини - Єгор Соболєв

Взагалі я планував оприлюднити цю інформацію в день призначення головою Люстраційного комітету. Але три варіанти як нас офіційно утворити без руху лежать в уряді вже три тижні. А ми, окрім підготовки люстраційних законів, тим часом приступили до вкрай відповідальної справи – допомогти МВС організувати прозорий підбір нових керівників обласних управлінь.

Сьогодні закінчується термін подачі заявок (у тому числі від громадськості) на керівників міліції Львівщини, Волині, Тернопільщини та Київщини. Із завтрашнього дня ми маємо їх оприлюднити і запропонувати суспільству включно з журналістами-розслідувальниками "просвітити" ці кандидатури. Одночасно перевірку проведе і департамент внутрішньої безпеки МВС. Далі кандидати повинні бути представлені активу цих регіонів.

Такі посади зазвичай продавалися за мільйони доларів.

Тому ось інформація про те, чим володіє моя родина. Якщо з’явиться щось нове – хай прокуратура одразу порушіть кримінальну справу.

 qhidquiddziddant



Квартира в Києві на вулиці Гоголівській. 43 метра загальна площа, дві кімнати. З часівфотосесії 2009-го року нічого не змінилося. Окрім удосконалень, які під час зростання в нашому гнізді в нього внесли троє дітей:). Наступного року плануємо ремонт.



Машина. Мазда-3 2005-го року.



Дача. Ще добудовуємо за 32 км від дому в селі Горбовичі Києво-Святошинського району. Загальна площа будинку – 154 метри. Ділянки – 8 соток.

Це є надбання моєї 18-річної кар’єри журналіста і Маріччиної кар’єри телеведучої, що успішно триває далі. Грошей в банках ні в мене, ні в дружини зараз немає. Все пішло якраз на дачу. Ще й позичили трохи в друзів.

Це все. Разом з однодумцями з ініціативи "Воля" ми пропонуємо встановити таке правило законом. Щоб кожен посадовець декларував активи своєї родини в день призначення. І далі суспільство слідкувало б, щоб його нові надбання відповідали його доходам. Якщо ні – негайна відставка та антикорупційне розслідування.

http://blogs.pravda.com.ua


Теги: Соболев

Дата и время 25 марта 2014 г., 15:14     Просмотров Просмотров: 4649
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.139534