АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 24°C
Харьков: 25°C
Днепр: 26°C
Одесса: 24°C
Чернигов: 23°C
Сумы: 24°C
Львов: 21°C
Ужгород: 23°C
Луцк: 22°C
Ровно: 22°C

Fitch присвоїв рейтинг майбутньому випуску облігацій Києва

Читати українською
Fitch присвоїв рейтинг майбутньому випуску облігацій Києва
Fitch присвоїв рейтинг майбутньому випуску облігацій Києва

Агентство Fitch присвоїло рейтинг майбутньому випуску внутрішніх облігацій міста Києва.

Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings присвоїло очікуваний довгостроковий рейтинг B (EXP) майбутньому випуску внутрішніх облігацій Києва. Про це повідомляється на сайті агентства, інформує UAINFO.org з посиланням на НВ.

«Рейтинг випуску облігацій Києва знаходиться на одному рівні з довгостроковим рейтингом дефолту емітента (РДЕ) міста, оскільки облігації будуть являти собою пріоритетні, незабезпечені зобов’язання, рівні по черговості виконання з усіма іншими пріоритетними незабезпеченими зобов’язаннями міста », - зазначили в агентстві.

Fitch вказує, що Київ є економічним і фінансовим центром України з чисельністю населення під 3 млн чоловік і валовим міським продуктом близько 23% ВВП країни.

Міськрада Києва схвалила випуск облігацій на 1,496 млрд грн на початку вересня цього року. Випуск буде складатися з чотирьох серій: I - на 600 млн грн з погашенням до 30 березня 2021 року J - 300 млн грн з погашенням до 30 квітня 2021 року K - 296 млн грн з погашенням до 30 липня 2021 року і L - 300 млн грн з погашенням до 29 жовтня 2021 року.

Відсоткова ставка за облігаціями -складу до 11% річних, термін виплати відсотків - щоквартально, крім серії I по якій відсотки будуть виплачуватися щомісяця.

Емісія облігацій буде здійснено шляхом публічної пропозиції без оформлення проспекту облігацій, місто також має намір відібрати одного андеррайтера на всі серії і укласти договір з біржею.

Нагадаємо, що в травні цього року агентство Fitch переглянуло прогноз по довгострокових рейтингах дефолту емітента Києва, Харкова, Львова, Одеси і Дніпра в іноземній і національній валюті з "позитивного" на "стабільний" і підтвердило рейтинги на рівні В.


Теги: КиївоблігаціїРейтингFitch

Дата и время 03 ноября 2020 г., 19:17     Просмотров Просмотров: 702
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
8.017815