АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 21°C
Днепр: 23°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 20°C
Сумы: 20°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 13°C
Ровно: 15°C

Білорусь і Вірменія відмовилися визнати анексію Криму

Читати українською
Білорусь і Вірменія відмовилися визнати анексію Криму
Білорусь і Вірменія відмовилися визнати анексію Криму

Білорусь і Вірменія відмовилися від підписання будь-якого підсумкового комюніке саміту “Східного партнерства”, в якому буде міститися фраза про анексію Росією Криму, повідомляють  Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Фраза про незаконну анексію півострова Росією містилася в первинному тексті документа. Через позицію Мінська і Єревана буде вироблена компромісна заява, в якій позиції Євросоюзу та країн-учасниць “Східного партнерства” (Україна, Молдова, Азербайджан, Вірменія, Грузія та Білорусь) будуть представлені окремо.

У документі, за відомостями Reuters, буде сказано про те, що Євросоюз засуджує анексію Криму. У ньому також будуть позначені позиції всіх шести колишніх радянських республік, висловлені ними під час голосування в ООН по резолюції, яка засуджує кримський референдум.

У Ризі 21 травня відкриється дводенний саміт “Східного партнерства” за участю лідерів Євросоюзу, керівництва 28 країн-членів ЄС, а також представників шести країн ініціативи – України, Молдови, Грузії, Азербайджану, Вірменії та Білорусі. Саміт “Східного партнерства” надасть можливість оцінити прогрес, досягнутий у відносинах між ЄС та країнами ініціативи з моменту останнього саміту, який відбувся у Вільнюсі в 2013 році. Крім того, в рамках саміту будуть визначені подальші кроки співпраці Євросоюзу з країнами “Східного партнерства”.


Джерело: http://patrioty.org.ua


Теги: АрменияБелорусьКрым

Дата и время 22 мая 2015 г., 09:49     Просмотров Просмотров: 4483
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.818129