АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 22°C
Харьков: 23°C
Днепр: 24°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 21°C
Сумы: 22°C
Львов: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцк: 12°C
Ровно: 14°C

Протест у Єревані обернувся забастовкою призовників

Читати українською
Протест у Єревані обернувся забастовкою призовників
Протест у Єревані обернувся забастовкою призовників

Батьки загиблих військовослужбовців хочуть провести протестну акцію біля адміністрації президента і Національних Зборів. Вірменська поліція перешкоджає їх діям, повідомляє Патріоти України з посиланням на Armenia Today.

Замначальника поліції Єревана Валерій Осіпян закликав присутніх зберігати спокій. “Я вас розумію, ваш стан, я сам не знаю, як би повівся в подібному випадку. Повірте, ми вас розуміємо. Ми не налаштовані проти вас, повірте “, – сказав він.

Осіпян закликав провести акцію в інший день. Прибулі на проспект Баграмяна родичі загиблих військових підтримали учасників акції протесту, яка проходить на площі Свободи з 19 червня. Вони заявили, що молодь повинна також підняти питання про військовослужбовців, що загинули в армії від рук “внутрішнього ворога”.

“От нехай встануть і заявлять, що не підуть звідси поки ці вбивства не будуть розкриті, що ніхто не буде йти в армію, поки не буде покладено край цій бійні, поки не будуть призначені грамотні командири. Сьогодні ми відправляємо в армію своїх дітей і не знаємо чи повернуться вони. З них прагнуть зробити не солдат, а “стабільне ЧМО”, а хто цьому чинить опір, виявляється в положенні наших синів – їх просто вбивають”, – заявляють матері загиблих


Теги: Акции протестаЕреванАрменияЕлектромайдан

Дата и время 25 июня 2015 г., 12:20     Просмотров Просмотров: 2466
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
1.304993