АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

На Дніпропетровщині "пресонули" авторитетного "Моню": "віджали" дві машини та погрожували розстрілом

Читати українською
На Дніпропетровщині "пресонули" авторитетного "Моню": "віджали" дві машини та погрожували розстрілом
На Дніпропетровщині "пресонули" авторитетного "Моню": "віджали" дві машини та погрожували розстрілом

37-річний заступник голови Київської міської організації Федерації боксу Михайло Майман, який відомий у певних колах на прізвисько "Моня" та зажив собі широкої слави за наслідками публічної бійки в столичному ресторані з екс-нардепом 9 скликання Іллею Кивою, опинився в епіцентрі чергового навколокримінального скандалу.

Вважається, що в останній день весни поточного року "Моню" в компанії його побратима було викрадено на Дніпропетровщині. Згідно офіційної версії, це трапилося близько 17:00 31 травня 2022 року на території заправки "ОККО" на 27-му кілометрі траси Знам’янка-Луганськ-Ізваріне. Сюди на двох іномарках прибула групу військовослужбовців зі складу добровольчого батальйону "Архангел Михайло", командиром якого виступає Майман. Після чого достойників перестріла група осіб, які буцімто представилися працівниками Служби безпеки України.

У подальшому "чекісти" обеззброїли "добробатівців", заволоділи їх арсеналом зброї, транспортними засобами та чкурнули геть, прихопивши із собою "Моню" та ще одного чоловіка.

 qhiddeiquxiqrxant

За даним фактом було порушено кримінальну справу про викрадення людей, привласнення зброї та угон автівок (ч.2 ст.146 КК України, ч.3 ст.289 КК України, ч.3 ст.262 КК України). Під час відпрацювання версій скоєння злочину, 1 червня 2022 року правоохоронці зупинили на одному з блок-постів на виїзді з міста Дніпро невелику колону транспортних засобів. В одній з цих машин перебував Майман, який стверджував: напередодні його буцімто викрали СБУшники, які в подальшому катували "Моню" та погрожували розстрілом.

Зі слів ватажка батальйону "Архангел Михайло", його кривдники вимагали від нього переписати бізнес на третіх осіб, зізнань у торгівлі зброєю та публічних вибачень, зокрема, перед очільником Чечні Рамзаном Кадировим та адвокатом Андрієм Циганковим. Мовляв, після часткового виконання забаганок викрадачів, "Моню" передали іншим особам, які й намагалися вивезти його з Дніпра.

Як би там не було, але саме Циганков на значному проміжку часу дійсно представляв інтереси Маймана в скандальній історії за наслідками його бійки в київському ресторані "Mocco" з нині розшукуваним екс-парламентарем Іллею Кивою.

Втім наразі, як випливає зі слів "Моні", між ним та колишнім захисником пробігла "чорна кішка". Побічне підтвердження цьому наявне на сторінці самого адвоката в Facebook. Наприкінці травня 2022 року Андрій Циганков виклав відео, на якому зафіксований "фейспалм" Маймана під час його спроби здійснити постріл з РПГ-22. "Якщо воювати на "передку" виключно в салоні джипу, то можуть бути "веселі картинки" при навчанні", - резюмував відповідне відео юрист.

 detective-info


Теги: Дніпропетровська областьКадыровЦыганков АндрейСБУАЗС ОККОУкраїнаКива ИльяМайман МихаилБоксКиїв

Дата и время 02 июня 2022 г., 02:20     Просмотров Просмотров: 6079
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.117562