АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 23°C
Харьков: 25°C
Днепр: 25°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 22°C
Сумы: 23°C
Львов: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцк: 21°C
Ровно: 22°C

"Росіяни готують наступ у січні", - український розвідник

Читати українською
"Росіяни готують наступ у січні", - український розвідник
"Росіяни готують наступ у січні", - український розвідник

Саме з цією метою терористи перенесли вибори на своїй території.

Добровольча диверсійно-розвідувальна група Лісника не раз згадувалася в інформаційному просторі України. У Службі про діяльність групи відгукуються з повагою. В інтерв’ю ЛІГА.netкерівник загону з позивним Лісник (не плутати з убитим Альфою «Лісником», - ред) пояснив, чому окуповані райони Донбасу і решта України навряд чи можуть жити разом, незважаючи на мінські угоди та амністії, передають Патріоти України.

Лісник критикує мінські угоди і бачить в них загрозу для стабільності України. Керівник групи схиляється до думки, що Україні слід відновити контроль над економічно цікавими районами окупованих територій - але цим і обмежитися. «За моєю оцінкою, росіяни готуються, щоб почати наступ з січня. Наркоманів з лінії прибирають, а ставлять підготовлених на полігонах під Ростовом. Для чого вони відсунули свої псевдовибори? Щоб отримати найбільш зручний час для наступу. До цих своїм «виборів» вони влаштують чергову провокацію, звинуватять Україну в порушенні мінських угод і знову підуть в атаку», - зазначив він.

На його думку, якщо буде команда звільняти Донбас - добровольців буде маса. Просто так стояти під обстрілами ніхто не захоче. «Немає в цьому мети. Мета звільнити Донецьк і Луганськ - ось це гідно. Не ризикне Москва піти далі у відповідь. Вона вже вторглася. Далі Дніпра не піде, а потім їм доведеться бігти. Вони в маленькій Чечні 200 тисяч солдатів тримали. Для утримання України їм знадобиться мінімум 200 млн. солдатів.

Це при тому, що в Україні, чим далі до центру, тим вище будуть втрати росіян. Їм не виграти і силою Україну не захопити. Тут буде такий партизанський рух, що Чечня здасться раєм. Вдень - здрасьтє, вночі - ножем по горлу. Так що нема чого бояться захищати свою країну. Путін це розуміє. Ми запросто могли б повернути Донецьк і Луганськ. З іншого боку, я все частіше замислююся над тим, чи потрібні вони нам. Якого нормального політика вони дали Україні? Жодного», - заявив диверсант.

«Придністров’я - це буде краще, ніж повертати їх на будь-яких умовах. Донецьк можна переконати. Луганськ - там нема про що говорити. Вони ніколи українцями не будуть. Треба забрати економічно вигідні райони - Дебальцеве, Горлівку. А з рештою пухлини побудувати залізний кордон. Росія цьому буде опиратися, тому що її головна мета - впровадити цю пухлину назад в тіло України», - вважає Лісник.

http://patrioty.org.ua/

 


Теги: РазведкаАТО

Дата и время 13 декабря 2015 г., 10:29     Просмотров Просмотров: 2577
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.138273