АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Росія виводить з України свою бронетехніку?

Читать на русском
Росія виводить з України свою бронетехніку?
Росія виводить з України свою бронетехніку?

Очевидці повідомляють, що не тільки бойовики, але і важка військова техніка, завезена раніше з "дружньої" суміжної держави, намагається в терміновому порядку покинути зону АТО і повертається назад в Росію.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук журналіст Роман Бурко, новину передає Преса України.

"Місцеві жителі повідомили, що вчора вночі через Краснодон (Луганська обл.) у бік ПП Ізварине пройшла колона бронетехніки, приблизно 15-20 одиниць", - пише Бурко.

"Поки не зрозумілі причини таких маневрів і чому бойовики звалюють назад, але загальна істерія в інтернеті пов’язана з датою 18-19 серпня залишає багато питань. Я далекий від думки, що вони вирішили кинути свою пропащу справу і Пу взявся за голову, швидше тут щось інше...", - розмірковує вголос журналіст.

Відзначимо, напередодні спікер Інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко ознайомив громадськість з інформацією, що бойовики кидають все і, переодягнувшись у цивільний одяг, терміново покидають межі України. Згідно з оперативними даними "основна частина бойовиків планує покинути Донеччину до 18 серпня".

При цьому, завдяки пильності патріотично налаштованих громадян, правоохоронці затримують багатьох замаскованих під біженців терористів.

"Лише протягом останніх трьох діб на блокпосту під Дебальцевим Донецької області, де несуть службу військовослужбовці Національної гвардії України, були затримані 13 чоловіків у віці від 20 до 45 років, яких підозрюють в терористичній діяльності. Серед затриманих - польовий командир луганської терористичного угрупування. Зараз він дає свідчення", - зазначає спікер РНБО.

http://uapress.info/


Теги: АТОРоссия

Дата і час 17 серпня 2014 г., 14:20     Переглядів Переглядів: 4741
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
4.874237