АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

НАБУ лідирує в рейтингу довіри до правоохоронних органів, - опитування. ІНФОГРАФІКА

Читать на русском
НАБУ лідирує в рейтингу довіри до правоохоронних органів, - опитування. ІНФОГРАФІКА
НАБУ лідирує в рейтингу довіри до правоохоронних органів, - опитування. ІНФОГРАФІКА

За рівнем довіри громадян Національне антикорупційне бюро України випереджає інші правоохоронні органи держави: йому довіряють понад 35% громадян. Порівняно з 2016 роком, цей показник зріс майже на дев’ять процентних пунктів.

Як повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на прес-службу бюро, про це свідчать результати опитування  Фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва та соціологічної служби Центру Разумкова "Громадська думка, грудень-2017: виборчі рейтинги та рейтинги довіри".

Зазначається, що серед силових і правоохоронних органів НАБУ займає другу позицію в рейтингу - після Збройних сил України, рівень довіри до яких на сьогодні максимально високий.

При цьому, з огляду на результати опитувань, зростання кількості людей, які підтримують діяльність бюро, відбувається поступово.

"Лише за останній рік баланс довіри-недовіри до НАБУ зріс на 17 п.п. Такі показники пояснюються зміною настроїв частини населення, в оцінках якої переважала складова недовіри, на протилежні - з переважанням довіри", - наголошують у прес-службі.

НАБУ лідирує в рейтингу довіри до правоохоронних органів, - опитування 01 qhiddxiqtuiqhqant

Також, на думку експертів, початок роботи нових антикорупційних органів, серед яких - НАБУ, є одним з основних успіхів реформ, що відбуваються в державі.

"Так відповіла чверть із 60 опитаних експертів Реанімаційного пакету реформ. Експертне середовище також зарахувало антикорупційну реформу до трійки пріоритетних для України у 2018 році. Водночас реальна боротьба з корупцією посіла перше місце в списку першочергових кроків влади на 2018 рік", - йдеться в повідомленні.


Теги: ЗСУопитуванняУкраїнцідовіраНАБУ

Дата і час 03 лютого 2018 г., 18:26     Переглядів Переглядів: 3316
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.919332