АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

На Заході пояснили, чому вбивць Нємцова «ловили» на Кавказі

Читать на русском
На Заході пояснили, чому вбивць Нємцова «ловили» на Кавказі
На Заході пояснили, чому вбивць Нємцова «ловили» на Кавказі

Західні експерти, коментуючи затримання підозрюваних у справі про вбивство Нємцова вважають, що Кремль затримав кавказців, бо росіяни в це повірять,  повідомляють Патріоти України з посиланням на  «Голос Америки».

Те, що за підозрою у вбивстві Нємцова затримали чеченців, може свідчити про те, що Кремль взявся за використання характерних для Росії упереджень, з метою приховати справжні обставини вбивства і його виконавців. На це звертають увагу західні журналісти та політологи, коментуючи опубліковану російськими виданнями інформацію про затримання підозрюваних у вбивстві Нємцова – Анзора Губашева і Заура Дадаєв. «Ніхто на Заході не повірить, що Нємцова вбили чеченці, але більшості в Росії це байдуже», – пише експерт центру Карнегі Балаш Ярабік.

«Чи стане звинувачення підозрюваних з Кавказу підставою для подальших дій у регіоні, або це просто спроба використовувати вже знайомий Кремлю мотив?», – запитує в Twitter Джим Голдгеер, декан Школи дипломатичної служби Американського університету (Вашингтон). «Заарештували двох чоловіків за вбивство Нємцова. У чомусь вони точно винні», – сміється Ян Бреммер з аналітичного центру «Євразія Груп».

Тим часом дочка Бориса Нємцова, Жанна розповіла в інтерв’ю американському каналу Сі-Ен-Ен, що не довіряє офіційному розслідуванню вбивства батька. Вона також заявила, що затримання підозрюваних з Кавказу було «передбачуваним».


Джерело: http://patrioty.org.ua/


Теги: Немцов

Дата і час 08 березня 2015 г., 15:42     Переглядів Переглядів: 2437
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.077947