АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Кадиров прокоментував вбивство Нємцова і заявив, що не вірить слідству

Читать на русском
Кадиров прокоментував вбивство Нємцова і заявив, що не вірить слідству
Кадиров прокоментував вбивство Нємцова і заявив, що не вірить слідству

Глава Чечні Рамзан Кадиров прокоментував арешт бійця батальйону “Північ” МВС Чечні Заура Дадаєва, обвинуваченого у вбивстві Бориса Нємцова, повідомляють Патріоти України. “Мені незрозумілі справжні причини і мотиви звільнення Заура з лав ВВ МВС Росії.

Кажуть, пояснював хворобою матері. ЗМІ передають, що Заур в суді підтвердив свою причетність до вбивства Бориса Нємцова. Усі, хто знає Заура, стверджують, що він є глибоко віруючою людиною, а також, що він, як і всі мусульмани, був вражений діями Шарлі і коментарями на підтримку друкування карикатур”, – написав Кадиров в Instagram.

Кадиров доручив секретарю Радбезу Чечні Вахитов Усмаєва провести ретельне розслідування обставин звільнення Заура, вивчити його поведінку, настрій перед відходом зі служби. “У будь-якому випадку, якщо суд підтвердить провину Дадаєва, то, вбивши людину, він скоїв тяжкий злочин. Але хочу знову зазначити, що він не міг зробити й кроку проти Росії, заради якої багато років ризикував власним життям. Таким же хоробрим воїном був і Беслан Шаванна, загиблий напередодні при спробі затримання. Ми віримо, що буде проведено ретельне розслідування, яке покаже, чи дійсно винен Дадаєв і, що насправді послужило причиною його вчинку ”, – написав Кадиров.


Джерело: http://patrioty.org.ua/


Теги: НемцовКадыров

Дата і час 09 березня 2015 г., 09:22     Переглядів Переглядів: 3066
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.896281