АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Я змушу Зеленського бути президентом України, а не губернатором Малоросії, – Ляшко

Читать на русском
Я змушу Зеленського бути президентом України, а не губернатором Малоросії, – Ляшко
Я змушу Зеленського бути президентом України, а не губернатором Малоросії, – Ляшко

В останній робочий день Верховної Ради цього скликання Олег Ляшко подякував українцям за підтримку та пообіцяв до останнього подиху боротися за Україну та простих людей. Каже, йде до нового парламенту, щоб не допустити російський реванш, не дати владі продати землю і проводити політику сировинної колонії.

«Ваш голос за Радикальну партію – це голос за справедливість. Подивіться, які колони сунуть у парламент – одні ліберали та лібертаріанці, для яких права людини, соціальний захист, захист трудових людей – це пустий звук, бо вони керовані ззовні грантожери. Їм по закордонних столицях розповідають, що робити, і вони готові це виконувати тут. Команда Ляшка – це проукраїнська команда, для якої головний пріоритет – це Україна, відновлення українського села, української промисловості, українського виробництва і української сили», – звернувся до українців Ляшко.

Лідер РПЛ переконаний, продаж землі іноземцям – це вбивство українського села. Альтернатива цьому – Державний земельний банк і підтримка селян державою. «Зеленський та його представники на всіх міжнародних зустрічах говорять про те, що одним із перших законів, які вони хочуть прийняти в новій Верховній Раді – це продаж землі. Готові голосувати за ринок земель і Порошенко та Вакарчук. Радикальна партія Ляшка – єдина в новому парламенті, яка готова протистояти їм у боротьбі за українську землю», – сказав політик.

Готова команда Радикальної партії стояти до останнього і за українські ліси. «На саміті Україна-ЄС Зеленський взяв на себе зобов’язання скасувати наш мораторій на вивіз лісу-кругляку. Скасування мораторію – це варварська вирубка лісів, знищення сотень нових деревообробних підприємств, які з’явилися в Україні за останні 2 роки, десятки тисяч українців опиняться без роботи і їм нічим буде годувати свої сім’ї. У новому парламенті я не дам ні Зеленському, ні іншим запроданцям скасувати цей мораторій», – підкреслив лідер РПЛ. Наостанок Олег Ляшко закликав українців об’єднатися, щоб завадити планам нової влади віддати країну Кремлю. «У новому парламенті Зеленський намагатиметься скасувати закон про мову, ухвалити особливий статус для Донбасу, провести референдум про членство України в НАТО, хоча це вже зафіксовано в Конституції. Я не дам Зеленському відібрати в українців державність, легалізувати терористів і втратити країну. Я не дам Зеленському забрати в українців майбутнє. Я змушу Зеленського бути президентом України, а не губернатором Малоросії», – підсумував Ляшко.


Теги: ЗеленскийВерховна радаРадикальна партіяОлег Ляшко

Дата і час 13 липня 2019 г., 09:22     Переглядів Переглядів: 2332
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.662395