АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Лукашенко закликав Брюссель допомогти “братньому українському народові”

Читать на русском
Лукашенко закликав Брюссель допомогти “братньому українському народові”
Лукашенко закликав Брюссель допомогти “братньому українському народові”

Президент Білорусі Олександр Лукашенко провів зустріч з представником ЄС і заявив, що український народ не заслуговує того, що зараз відбувається в країні, і закликав про допомогу.

Як повідомляє прес-служба президента Білорусі, зустріч з головою представництва ЄС в Білорусі Андреа Вікторин відбулася в понеділок, 22 липня.

“У нас є з вами спільна проблема, можна сказати, біда – Україна. Я дуже добре знаю український народ і все те, що сьогодні відбувається в Україні, цей народ того не заслужив. Пройшли президентські, парламентські вибори, важливе питання так чи інакше там вирішене – питання влади”,  – заявив Лукашенко.

Президент Білорусі наголосив, що розраховує на сприяння ЄС в стабілізації ситуації в Україні. За його словами, офіційний Брюссель свого часу запропонував альтернативу зближенню з РФ і Білоруссю і дав українському народові “багато обнадійливих сигналів”: “Європейський Союз сказав А, повинен сказати Б, якщо говорити відверто.

Треба допомогти українському народові”. Він закликав європейського посла передати Брюсселю, що Україна потребує підтримки ЄС. “Справа в тому, що ця проблема наша з вами – ми, українці і ви живемо в одному регіоні. Цей нарив, цей головний біль для Європейського Союзу треба якомога швидше усунути.

Тому я переконливо прошу вас, як би не було складно вам зараз, їдучи в іншу країну, передати цей сигнал Європейському Союзу: Україна потребує підтримки”, – зауважив Лукашенко.



Теги: ЕвросоюзЛукашенко АлександрБрюссельЛукашенко

Дата і час 22 липня 2019 г., 21:01     Переглядів Переглядів: 1742
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
4.530302