АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

ФСБ та Сурков приїздили до Києва тиснути на Януковича, - Тимчук

Читать на русском
ФСБ та Сурков приїздили до Києва тиснути на Януковича, - Тимчук
ФСБ та Сурков приїздили до Києва тиснути на Януковича, - Тимчук

За інформацією групи Інформаційний спротив, російська делегація високопоставлених чинів ФСБ та Кремля прибула в Україну 20 лютого, вже після стрілянини на Майдані

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

За його інформацією, 20 лютого в "Бориспіль" неофіційно прибула делегація з семи осіб, серед них були начальник 5-ої служби ФСБ Росії (розвідка територій) генерал-полковник Сергій Беседа та Владислав Сурков, куратор "українського сценарію" в Кремлі. 

"Проходили паспортний контроль в звичайному порядку. Ніхто з Посольства РФ зазначених товаришів не зустрічав. Їх зустрів генерал-майор СБУ Бик Володимир Валентинович, координатор всіх заходів щодо силового придушення Майдану, фігурує у так званих "документах Москаля". За версією наших джерел, ця група була направлена Кремлем в Київ для впливу на тоді ще президента України Віктора Януковича, і саме Сурков давав команду на проведення сепаратистського Харківського з’їзду", - переконаний Тимчук.

"На додаток до заяви глави МЗС РФ Сергія Лаврова про те, що Беседа нібито "в контакті з СБУ займався визначенням рівня безпеки та захисту російського посольства та інших російських установ у Києві" уточнюємо, що охорону російського диппредставництва в Києві дійсно здійснюють співробітники ФСБ. Однак - зі складу прикордонних військ ФСБ.Ттобто, "прикордонна" охорона диппредставництва РФ в Україні не має особливого відношення до "розвідувальної" 5-ої служби ФСБ, яку очолює генерал-полковник Беседа", - підкреслив військовий експерт.

Тимчук опублікував і повний список членів делегації ФСБ - Кремля, що знаходилася в Україні 20-21 лютого. Це, зокрема, Сергій Беседа (генерал-полковник, начальник 5-ої служби оперативної інформації та міжнародних зв’язків. До складу 5-ої служби входить департамент оперативної інформації, що займається безпосередньо розвідкою проти України), Козлов Вячеслав (входив в оперативну групу ФСБ, яка перебувала в Україні з 26 по 29 січня 2014 року, і проживав не в посольстві РФ, а на полігоні "Альфи" СБУ в Конча-Заспі), Болюх Анатолій (свого часу займався "проривом економічної блокади Придністров’я "шляхом організації контрабандних каналів), Павлов Олександр, Ревзін Дмитро, Ткачук Олег, Сурков Владислав (помічник президента РФ Володимира Путіна).

Еспресо


Теги: СурковФСБ РФТимчукЯнукович

Дата і час 05 квітня 2014 г., 21:50     Переглядів Переглядів: 3845
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.289529