АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

На проект “Донецька республіка” Янукович щодня витрачає півмільйона

Читать на русском
На проект “Донецька республіка” Янукович щодня витрачає півмільйона
На проект “Донецька республіка” Янукович щодня витрачає півмільйона

Зважаючи на те, що екс-президент вивіз з України як мінімум 7-8 мільярдів доларів, він може довго оплачувати сепаратистські рухи

В умовах паралічу безготівкових платежів державних злочинців саме ці вкрадені гроші – приблизно $500 тис. на день – використовуються задля підкупу працівників міліції та служби безпеки України на Донбасі та в Харкові (наприклад, вербувальники по своїх соціальних мережах обіцяють по $1000 харківським міліціонерам за "бездіяльність"). А от донеччан колишній пахан оцінює чомусь дешевше – пропонують лише $500.

Судячи з озброєння й амуніції сепаратистів, їх придбано в Росії. І якщо члени розвідувально-диверсійних груп екіпіруються коштом Міністерства оборони РФ, то місцеві учасники заворушень навряд чи можуть придбати їх своїм коштом. З огляду на це, можна уявити що «ростовський полонений» щось таки переплачує – як і годиться зовнішньому клієнту. Тому за прикидками, зібрати одного такого бійця можна мінімум за $300, максимум за $3000 (камуфляж, берці, каска, ранцево-переносні системи, бронежилет, засоби зв’язку). Імовірно також, передбачено якийсь фонд для російських військовослужбовців і координаторів – поточні витрати й «бойові». Порядок сум тут можна хіба прикинути, але напевно йдеться про десятки тисяч доларів.

Політики – такі як зрадниця Неля Штепа, чи заступник міського голови Макіївки – звісно, спустошують кишеню втікача за іншим тарифом – від $20 тис. за сепаратистський заклик, бо все ж ризики великі – 15 років позбавлення волі. Обіцянка «референдуму» тягне на $15 тис. – можна сказати, по тисячі за рік.

Агресивний вандал за штурм адмінбудівлі отримує від $300 до $500 на день, тітки-гастролерки "лабають" сльозливі пісні за $250 на день, банальний мітингувальник – 500 грн., а "обурений пенсіонер" – 200 грн. Лінія Януковича в пенсійній політиці, як бачимо триває, тепер уже на посаді лідера кримінального угруповання. По $500 на день отримують навербовані в провінційних містах Росії відставні військові та резервісти внутрішніх військ за день вояжу до східних областей України. Про рівень «чорних» доплат медійникам – керівникам низки одіозних видань – інформація поки що уточнюється.

 Еспресо Тв


Теги: УкраїнаЯнукович

Дата і час 14 квітня 2014 г., 10:52     Переглядів Переглядів: 3449
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.274208