АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Господин президент, а где сейчас ваша Херсонская территориальная оборона? — Семенченко

Читать на русском
Господин президент, а где сейчас ваша Херсонская территориальная оборона? — Семенченко
Господин президент, а где сейчас ваша Херсонская территориальная оборона? — Семенченко

Россия официально признала, что хочет контролировать и восток, и юг Украины. Сейчас штурмуют украинские позиции на Донбассе, но укрепляются в южных регионах.

А если сейчас им не помешать, то придется меняться местами и штурмовать укрепленные позиции российских войск. С соответствующими потерями. Только хорошо организованная партизанская война может это предотвратить.Такое мнение выражено в Фейсбуке экс-нардепа, бывшего комбата добробата Семена Семенченко.

Володимир Зеленський, у 2019-2020 роках Семен Семенченко пропонував офісу президента та РНБО організувати пілотний проект територіальної оборони в одному з регіонів України.

Ідея була відхилена, натомість у ЗМІ широко було заявлено про початок iншого зразкового проекту зі створення територіальної оборони в Херсонській області. Її очолив тодішній голова області, один із нинішніх керівників Укроборонпрому.

Пане президенте запитайте у відповідальних осіб- де зараз ця Херсонська територіальна оборона?

У цьому пості не буде аналізу причин та обставин тимчасової втрати Україною південних територій.

Але зараз точна треба створювати партизанський рух у цих областях. Інакше буде так, як із тією теробороною.

І для цього не потрібне ні важке озброєння, ні літаки з танками. Для цього треба лише звільнити з в’язниць людей, які можуть це організувати. Адже вже два місяці у генеральній прокуратурі та суді валяється клопотання ГУР МОУ про звільнення Семенченка. Причому не тільки клопотання, а й гарантія того, що він з’явиться на цей «суд» після. війни.

Пане президенте зараз випускають людей зі звинуваченнями у вбивствах, пограбуваннях, наприклад, організатора вбивства Катерини Гандзюк або того миколаївського кілера, який до ветеранів взагалі відношення не має.

То може цей партизанський рух організують вони?

Кілери, судді, прокурори. І додати туди тих російських полонених, яким теж видають зброю і розповідають, що це типу «антиросійський легіон».

Пане Президенте, за бездіяльність чиновників ми потім усе заплатимо втраченим часом, тисячами життів та скаліченими долями мирних людей.

Упевнені, що фобії чиновників та інших зацікавлених у тому, щоб укоаїнські ветерани сиділи за ґратами під час війни цього не варті.


Теги: ЗеленскийГандзюк КатеринаГУР МОтерриториальная оборонаХерсонская областьСеменченко СеменСемен СеменченкоВторжениеНапад Росії на УкраїнуВойнаДонбассУкраинаРоссия

Автор статті:
Семен Семенченко
Всі статті автора

Дата і час 23 квітня 2022 г., 22:02     Переглядів Переглядів: 3153
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.096498