АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

У «ЛНР» «мобілізують» пацієнтів лікарень із переломами рук та ніг

Читать на русском
У «ЛНР» «мобілізують» пацієнтів лікарень із переломами рук та ніг
У «ЛНР» «мобілізують» пацієнтів лікарень із переломами рук та ніг

У так званій «ЛНР» вже майже не залишилося чоловічого населення через «мобілізацію», тож почали забирати людей із лікарень.

Про це заявила дружина одного з "мобілізованих" у Telegram .

«Сьогодні мого чоловіка, який лежить на стаціонарі у лікарні міста Алчевськ, забрали на фронт. Після крапельниці його відпустили викупатися додому, на вулиці його затримали і, не слухаючи нічого, відправили до Білого (селище Луганської області). Разом із ним забрали хлопця з переломом кістки п’яти, який пересувається з паличкою, зараз у Білому натовп із гіпсами, переломами рук, ніг тощо», — пише жінка.

Те, що відбувається, вона назвала свавіллям і прямим порушенням свободи і прав людини. Жінка також звернулася до передплатників паблика із питанням, що робити у такій ситуації.

Користувачі порадили звертатися до «Генпрокуратури» чи «військової комендатури». При цьому деякі запитують, чи справді жінка вірить, що їй хтось допоможе.

«Хм. А коли у 2014 році співпрацювали з окупантами, лягали перед українською бронетехнікою, проводили референдуми, ви про права та закони не думали. Немає у вас прав, жодних. Усі свої права та свободи ви проміняли на «Путін введи» та «незалежність». А розплачуватиметеся десятиліття. І ви, і ваші діти», — написав один із коментаторів.

Інший також заявив, що стикався з таким і це ненадовго, а також додав, що її чоловіка скоро повернуть додому в пакеті і їй нема про що турбуватися.

«Здається, за що боролися на те і напоролися. Тільки в Україні ви качали права, а зараз безправні», — йдеться в іншому коментарі.


Теги: пациентыМужчиныЧоловікибольницаМобілізаціяМобилизацияЛНР

Дата і час 21 серпня 2022 г., 18:31     Переглядів Переглядів: 2055
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.086278