АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Умєрова призначили новим головою Фонду держмайна

Читать на русском
Умєрова призначили новим головою Фонду держмайна
Умєрова призначили новим головою Фонду держмайна

У Комітеті Верховної Ради України з питань економічного розвитку підтримали призначення народного депутата від фракції "Голос", члена української делегації на переговорах із Росією Рустема Умєрова главою Фонду державного майна.

Про це повідомив народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко. За призначення проголосували 282 депутати.

"Умеров вже склав повноваження нардепа", - додав Гончаренко. Також він нагадав, що кандидатуру Умерова було представлено на засіданні фракції "Слуга народу".

Як повідомляла речник партії "Слуга народу" Юлія Палійчук, Умеров на засіданні фракції представив своє бачення роботи керівника Фонду держмайна та відповів на запитання народних депутатів. 

40-річний Умєров – український політик, підприємець та меценат кримськотатарського походження. Народний депутат України 9-го скликання. До обрання у Верховну Раду обіймав посаду головного виконавчого директора компанії ASTEM.

Рустем Умеров також є делегатом Курултаю кримськотатарського народу та радником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Заступник голови постійної делегації в ПАРЄ, співголова депутатського об’єднання "Кримська платформа", ініціатор законопроекту щодо скасування вільної економічної зони "Крим".


Теги: Гончаренко АлексейДолжностьФонд государственного имущества УкраиныФДМФонд державного майнаУмеров Рустэм

Дата і час 07 вересня 2022 г., 11:55     Переглядів Переглядів: 2205
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.141353