АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Під час концерту у Москві Путін сказав, що Росія створила Україну

Читать на русском
Під час концерту у Москві Путін сказав, що Росія створила Україну
Під час концерту у Москві Путін сказав, що Росія створила Україну

У Москві на Василівському узвозі поруч із Кремлем з нагоди анексії захоплених українських територій до Росії проходить мітинг-концерт під назвою "Вибір людей. Разом назавжди".

На мітингу виступив президент РФ Володимир Путін, який завершив свій виступ словами "перемога буде за нами". Трансляція ведеться на YouTube каналі "Рупор Москви".

Свою промову, за звичаєм, Путін почав з історичного екскурсу та розповіді про те, як український народ опинився у складі СРСР, а після його розвалу, як опинився поза Росією. Російський президент озвучив публіці нову версію історичних подій та заявив, що Росія створила Україну, при цьому у населення ніхто не питав, у якій державі їм жити та ростити своїх дітей.

"І при розвалі Радянського Союзу сталося те саме. Еліти вирішували між собою. Мільйони простих громадян ніхто ні про що не запитав", — стверджує Путін.

На думку російського президента, тільки зараз сучасна Росія надала українцям із Луганської та Донецької областей, а також із Херсона та Запоріжжя, що не перебуває під окупацією, право вибору.

Путін зазначив, що російські військові зараз перебувають не на параді і закликав прокричати їм триразове "Ура".

Під час концерту виступали російські артисти, виконуючи пісні воєнної тематики, а також звучали пісні із радянських кінофільмів.

Що кажуть в Україні

Глава офісу президента Андрій Єрмак на події в Москві відповів прагматично і заявив, що Україна продовжує працювати далі над звільненням своїх територій і не звертає уваги на тих, кому настав час приймати ліки.

 eiqrkihuirdant

Зазначимо, що коли біля Кремля співають і танцюють на сцені, бійці Збройних сил України записали відео зі звільненого Дробишева в Донецькій області, що знаходиться на північ від Лимана.


Теги: Ермак АндрейСССРУкраїнаУкраинаРосіяРоссияПутин

Дата і час 01 жовтня 2022 г., 00:57     Переглядів Переглядів: 2660
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
4.427102