АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

В Україні працюють над розробкою власних систем протиракетного захисту - Буданов

Читать на русском
В Україні працюють над розробкою власних систем протиракетного захисту - Буданов
В Україні працюють над розробкою власних систем протиракетного захисту - Буданов

Україна працює над вирішенням питання щодо дефіциту систем протиповітряної оборони. Вітчизняна оборонна промисловість розробляє свої системи протиракетного захисту.

Про це розповів керівник головного управління розвідки МО генерал-майор Кирило Буданов в інтерв’ю шеф-редактору OBOZREVATEL Оресту Сохару у його авторському проекті "Орестократія".

Росія почала активно атакувати українські міста та інфраструктурні об’єкти країни "російськими шахедами", за якими летять і ворожі ракети. Це перенаситило нашу протиповітряну оборону, виник дефіцит систем ППО.

Тих систем, які нам постачають союзники, мало для того, щоби закрити небо, зазначив Буданов. Однак, в Україні вже працюють над розробкою власних систем протиракетного захисту.

"Підставляються нам ППО, їх кількості абсолютно мало для того, щоб повністю зняти ракетну загрозу. Однак наша вітчизняна оборонна промисловість працює над вирішенням цього питання. Крім того, ми шукаємо, де можна купити будь-які системи ППО у світі і щось нам таки постачається ", - сказав Кирило Буданов.

Він також наголосив, що навіть зараз українська ППО збиває близько 70% усіх іранських дронів. Відповідаючи на запитання, на яку партію "мопедів", що літають, можуть розраховувати російські військові, Буданов сказав:

"Перша партія була замовлена в кількості 1750 дронів, далі були нові замовлення, але швидкість їх виробництва і доставки в Росію, ви повинні зрозуміти, це ж не миттєвий процес. Вони потроху їх вичерпують, іранці роблять нові, але є інший бік цього питання: близько 70% всіх дронів ми стабільно збиваємо."


Теги: Напад Росії на УкраїнуВійнаГУР МОБуданов КириллУкраїнаУкраинаПВО

Дата і час 18 жовтня 2022 г., 19:01     Переглядів Переглядів: 2307
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
3.91001