АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Отаман TikTok-бойовиків Кадиров поспішив з приводу переговорів РФ та України

Читать на русском
Отаман TikTok-бойовиків Кадиров поспішив з приводу переговорів РФ та України
Отаман TikTok-бойовиків Кадиров поспішив з приводу переговорів РФ та України

Диктатор Чечні Рамзан Кадиров видав у Мережу в Telegram нову порцію погроз на адресу офіційного Києва у відповідь на озвучені президентом України Володимиром Зеленським умови мирних переговорів з Росією.

Наприклад, Кадиров вважає – офіційний Київ обов’язково має "визнати "ЛДНР", Запоріжжя, Херсон та Крим російськими".

Також він повторив неймовірні вигадки Кремля – нібито Україна має видати "всіх фашистських злочинців та шайтанів, відповідальних за звірства над російськомовним населенням".

"Добровольців, зброї та ентузіазму у нас вистачить, щоб виконати наказ верховного головнокомандувача та відбити у сатаністів бажання виступати проти Росії", - практично вийшов на пік божевілля Кадиров.

Боротьба еліт у Росії

Нагадаємо, раніше заступник директора Центру армії, конверсії та роззброєння з міжнародних питань Михайло Самусь говорив – російський диктатор Володимир Путін може залишатися номінальною політичною фігурою, оскільки він уже втратив владу.

І нібито вже йде боротьба за управління РФ між групою секретаря Радбезу Миколою Патрушевим та ФСБ з групою Євгена Пригожина (ЧВК Вагнер), Рамзана Кадирова (диктатора Чечні), ідеолога російського фашизму Дугіна, командувача російських окупаційних військ Рувунська і руської армії Сурувікіна.

До того міністр оборони України Олексій Резніков раніше заявив, що Росія після того, як Володимира Путіна буде відсторонено від влади, припинить своє існування. Згідно з прогнозом чиновника, РФ через 5 років чекає розпад держави та парад суверенітетів.


Теги: Суровикин СергейРезников АлексейРосійські найманціроссийские наемникиЧВК ВагнераЧВК ВагнерСамусь МихаилПутинРоссияЛДНРКиевНапад Росії на УкраїнуУкраинаВойнаЗеленскийКадыров

Дата і час 15 листопада 2022 г., 21:49     Переглядів Переглядів: 2429
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.134151