АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Агент ворожої спецслужби намагався розбагатіти в Одесі на рекеті: отримав 15 років

Читать на русском
Агент ворожої спецслужби намагався розбагатіти в Одесі на рекеті: отримав 15 років
Агент ворожої спецслужби намагався розбагатіти в Одесі на рекеті: отримав 15 років

Бандит активно працював на окупантів.

До 15 років позбавлення волі засуджено мешканця Одеси, який працював на спецслужби РФ, проводив підривну діяльність і збирав інформацію про військові об’єкти, передає Думська .

Як повідомили у прес-службі Офісу генпрокурора, зрадник вступив у змову з кураторами спецслужб держави-агресора з початку повномасштабного вторгнення. Його завданням було проведення підривної діяльності у місті, забезпечення інформаційної та політичної підтримки РФ в Україні.

За дорученням кураторів чоловік сформував злочинне угруповання. Її учасники збирали інформацію щодо місць дислокації військових об’єктів в Одесі. Також їх цікавили відомості про активістів та інших осіб, які активно висловлювалися за державний суверенітет України. Зібрані відомості передавали ворожим спецслужбам.

Також організатор розробляв плани щодо створення агентурної мережі у правоохоронних органах Одеської області. 22 серпня за дорученням кураторів учасники угруповання розмістили на житловому будинку в Одесі прапор РФ із написом: "Одеса - російське місто". Фото цього прапора були використані російськими пропагандистськими ЗМІ.

Також вони розробили план викрадення одесита, який не підтримував збройну агресію РФ, планували тримати чоловіка у підвалі, а за допомогою наркотичних засобів та фізичних тортур змусити його переоформити нерухомість та віддати майно.

В рамках слідства проведено імітування викрадення потерпілого, під час якого правоохоронці затримали трьох членів угруповання. Одного зловмисника засудили до 15 років із конфіскацією майна, а досудове розслідування щодо інших учасників угруповання триває.


Теги: преступная организацияБандитирэкетПриговорНапад Росії на УкраїнуОдессаЗрадникиПредателиколаборантиКоллаборационизмокупанти

Дата і час 30 листопада 2022 г., 15:40     Переглядів Переглядів: 2101
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.122017