АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Буданов пояснив, чому РФ береже "Кинджали", і розповів про нову проблему військ Путіна

Читать на русском
Буданов пояснив, чому РФ береже "Кинджали", і розповів про нову проблему військ Путіна
Буданов пояснив, чому РФ береже "Кинджали", і розповів про нову проблему військ Путіна

Росія дуже береже свої гіперзвукові ракети "Кинжал", оскільки їх дуже мало. Ще на початку війни окупанти мали їх лише 47, а виробляти їх зараз технологічно майже нереально.

Про це в інтерв’ю Liga.net розповів начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов. Він уточнив, що за час повномасштабної війни росіяни виготовили лише кілька боєприпасів.

"Це несерйозно. Можна лякати світ тим, що в тебе є "Кинжал". Але коли починаєш їх реально використовувати - що далі? Можеш зробити 47 ударів. Для розуміння, "Іскандерів" використано понад 900. Що таке 47?" – зазначив Буданов.

Як пояснив начальник ГУР, зараз Росії складно налагодити виробництво "Кинджалів", оскільки через санкції вона не може отримати комплектування.

"Вони роблять паралельний імпорт, але це дуже ускладнює та збільшує термін доставки цих частин. А деякі вони, незважаючи ні на що, так і не можуть дістати", – додав він.

Причому, за словами Буданова, у Росії вже розпочався технічний голод через санкції. Держава-агресор зіткнулася з аналогічними нашими проблемами з початку осені.

"Як у нас проблема зі снарядами до артилерії, яку ми вирішуємо завдяки партнерам, – так і у них це почалося. Як у нас почалися проблеми з осколково-фугасними снарядами до танків – так само у них. Те саме стосується ракет до РСЗВ", – пояснив розвідник і додав, що росіяни сьогодні так само у всьому світі шукають, де придбати снаряди 122 та 152 мм, танкові осколково-фугасні постріли та реактивні снаряди до "Град" та "Ураганів".


Теги: агресія РосіїНапад Росії на УкраїнуРакетные ударыРакетні удариБуданов КириллГУР МОокупантиоккупантыГиперзвуковая ракетаракетиРакета КинджалРоссияРосія

Дата і час 26 грудня 2022 г., 11:49     Переглядів Переглядів: 2969
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.43996