АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

У США відбулася масова стрілянина, загинуло 7 людей

Читать на русском
У США відбулася масова стрілянина, загинуло 7 людей
У США відбулася масова стрілянина, загинуло 7 людей

У пляжному селищі Half Moon Bay у штаті Каліфорнія, США, сталася масова стрілянина, яка призвела до загибелі семи людей. У злочині підозрюється 67-річний місцевий мешканець Чуньлі Чжао.

Про трагічний інцидент повідомило видання Los Angeles Times. Зазначається, що свідками злочину стали діти, які мешкали поблизу і на той час поверталися зі школи.

"Така стрілянина жахлива; це трагедія, про яку ми чуємо надто часто. Для дітей бачити це немислимо", - сказала шериф округу Сан-Матео Крістіна Корпус.

Як пише видання, підозрюваний, ймовірно, робітник однієї з прилеглих ферм або розплідників, був заарештований приблизно через дві години після стрілянини, коли сидів у припаркованій машині на ділянці шерифа. За словами офіційних осіб, жертвами також є робітники довколишніх ферм.

Перші чотири з них було виявлено у кварталі 12700 Сан-Матео-роуд у некорпоративному районі округу незадовго до 14:30. П’яту жертву також було знайдено у цьому районі та доставлено до медустанови з небезпечними для життя травмами, повідомили ЗМІ. Пізніше поліцейські виявили ще трьох жертв із очевидними вогнепальними пораненнями у кварталі 2100 шосе Кабрільо.

У США відбулася масова стрілянина, загинуло 7 людей: зловмисник відкрив вогонь у присутності дітей. Фото qhidddiqqridhant

Слідство припускає, що підозрюваний їздив з одного місця в інше, стріляючи в невідомі жертви. Мотив стрілянини досі невідомий, йдеться у заяві чиновників шерифа.

Зброя, яка, як передбачається, використовувалася в інциденті, напівавтоматичний пістолет, була знайдена в його машині.


Теги: ІнцидентстрілянинаПогибшиеСтрельбаСША

Дата і час 24 січня 2023 г., 10:10     Переглядів Переглядів: 2054
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.109865