АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Сурков обнулив брехню Путіна про виправдання вторгнення в Україну

Читать на русском
Сурков обнулив брехню Путіна про виправдання вторгнення в Україну
Сурков обнулив брехню Путіна про виправдання вторгнення в Україну

Колишній помічник російського президента Владислав Сурков заявив, що працював над Мінськими угодами, зважаючи на те, що вони не повинні бути виконані.

Про це повідомляє російське видання “Ведомости“, яке посилається на інтерв’ю Суркова директору Центру політичної кон’юнктури Олексію Чеснакову.

На відповідне запитання щодо Мінських угод Сурков відповів “так”. Також він ствердно відповів, що вважає дії російської армії в Україні ефективними і висловив надію на нормалізацію відносин Росії та Заходу у найближчому майбутньому.

Прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що основне завдання Мінських угод було – “все-таки змусити Київ виконати взяті на себе зобов’язання”.

“Тому, природно, основне завдання було – все-таки змусити Київ виконати взяті на себе зобов’язання. Зараз ми розуміємо, що ніхто цього не збирався робити. Тому краще детально уточнювати у Суркова, що він мав на увазі”, – сказав Пєсков.

Як передає “ТАСС“, президент РФ Володимир Путін заявляв, що Росія весь цей час нібито була зацікавлена у реалізації Мінських угод, оскільки цей документ був результатом компромісу.

“У цьому сенсі, так, звичайно, тепер Мінських угод не існує. Чого ж їх виконувати, якщо ми визнаємо незалежність цих утворень? І тому хочу ще раз наголосити, ми були зацікавлені в реалізації цього Комплексу заходів, тому що це результат компромісу”, – говорив Путін.

Він нагадував, що був серед авторів цього документа від імені РФ.

“Всі інші роки зусиллями нинішньої київської влади все було зведено до нуля. Мінські домовленості були вбиті ще задовго до вчорашнього визнання “народних республік” Донбасу. І не нами, не представниками цих “республік”, а чинною київською владою”, – говорив Путін.


Теги: Чеснаков АлексейМинские соглашенияПесков ДмитрийВійнаВторжениеНапад Росії на УкраїнуВойнаПутинСурков Владислав

Дата і час 16 лютого 2023 г., 16:08     Переглядів Переглядів: 3134
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.066084