АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

У Путіна може бути ще дві доньки – Insider

Читать на русском
У Путіна може бути ще дві доньки – Insider
У Путіна може бути ще дві доньки – Insider

Російський диктатор Володимир Путін може мати ще двох доньок, крім тих двох, про які він рідко говорить. Наразі відомо, що у глави Кремля є дві доньки, які народилися у шлюбі з його колишньою дружиною Людмилою – Марія (37 років) та Катерина (36 років).

Крім цього, зустрічається інформація, що у Путіна є кілька дітей від його коханки Аліни Кабаєвої.

Однак у диктатора може бути ще дві доньки: одна від Кабаєва, друга – від його колишньої прибиральниці. Про це повідомляє Insider .

Путін тривалий час приховував своє особисте життя, проте інформація про його дітей від різних жінок все одно просочувалась у ЗМІ. Він рідко публічно визнавав своїх дітей. Але медіа роками повідомляли про його двох доньок, які народилися у шлюбі з колишньою дружиною Людмилою.

Також у ЗМІ повідомляли, що, за неофіційною інформацією, у Путіна з його коханкою, російською гімнасткою Аліною Кабаєвою є двоє синів-близнюків. У березні 2015 року за інформацією газети "Ное Цюріхер Цайтунг" Кабаєва у VIP-клініці Святої Анни у Швейцарії народила дівчаток-близнючок, проте ця інформація також залишається непідтвердженою.

Тепер видання Insider також пише, що Путін має Кабаєву одну дочку.

При цьому зазначається, що диктатор РФ може мати ще четверту дочку від його колишньої прибиральниці Світлани Кривоногих, з якою у нього був роман. Незалежне російське видання "Проект" повідомило, що з кінця 1990-х до кінця 2010-х років у Путіна з Кривоногих були тісні стосунки, внаслідок яких народилася дочка.

Тепер жінка, яка починала з роботи прибиральницею, дійшла рівня мільярдерки – вона власниця одного з улюблених гірськолижних курортів Путіна, повідомляє Organized Crime and Corruption Reporting Project. Світлана Кривоногих мешкає в одному з найбагатших районів Санкт-Петербурга.

Доньку Світлани Кривоногих, яка народилася у 2003 році, звуть Єлизавета Володимирівна Розова. У соцмережах вона називає себе Луїзою Розовою. І хоч у її документах ім’я батька не вказано, її по батькові – Володимирівна. Мама дівчини Світлана стосунків із Путіним не підтверджувала.

Діти Путіна та Кабаєвої

За даними ЗМІ, у диктатора РФ Володимира Путіна та його коханки Аліни Кабаєвої четверо спільних дітей – два хлопчики та дівчинки-двійнята. Дочок колишня гімнастка народила у Швейцарії.

Видання Le News писало, що Аліна Кабаєва народила дитину у клініці Святої Анни в італійськомовному регіоні Швейцарії Лугано. Батьком цієї дитини нібито є Володимир Путін.

Були суперечливі версії цієї історії. Різні місцеві ЗМІ, в тому числі Corriere del Ticino, писали про народження дівчинки, а нещодавно віддалений аккаунт у Twitter на ім’я Аліни Кабаєвої (можливо справжній, а можливо і фейковий) повідомив про народження хлопчика. За іншими повідомленнями, Кабаєва народила близнюків.

Офіційно відомо про двох дочок Володимира Путіна, народжених у його шлюбі з Людмилою Скребньовою. Старша дочка Марія народилася 28 квітня 1985 року у Ленінграді, а молодша Катерина – 31 серпня 1986 року у Дрездені. Попри те, що громадськість знала про народження цих дітей, Путін ніколи публічно не визнавав, що має спадкоємців.


Теги: Кривоногих СветланаКабаеваРосіяРоссияПутин

Дата і час 25 лютого 2023 г., 19:24     Переглядів Переглядів: 2739
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.483031