АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Глибиною близько 50 метрів. Журналісти опублікували схеми "бункера Путіна" у Геленджику

Читать на русском
Глибиною близько 50 метрів. Журналісти опублікували схеми "бункера Путіна" у Геленджику
Глибиною близько 50 метрів. Журналісти опублікували схеми "бункера Путіна" у Геленджику

Журналісти опублікували схеми та креслення підземної частини "палацу Путіна" у Геленджику Краснодарського краю РФ. На них видно, що під будинком на глибині близько 50 метрів знаходяться укріплені приміщення та тунелі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на The Business Insider .

Як повідомляється, документи були опубліковані на сайті проектної компанії "Метростиль" як приклад виконаних робіт на початку 2010-х років і перебували у відкритому доступі щонайменше до 2016 року. Щоправда, об’єкт називався "комплекс підземних будівель для пансіонату у місті Геленджик Краснодарського краю".

Глибиною близько 50 метрів. Журналісти опублікували схеми "бункера Путіна" у Геленджику eiqehiexiehant

На кресленнях видно, що, крім наземної частини, в маєтку запроектовані і підземні поверхи. Під землею розташовані укріплені приміщення та тунелі. Ліфт із будівлі спускається на глибину близько 50 метрів. У підземній частині є вентиляція, електрика, водопровід, каналізація та кабелі зв’язку.

Глибиною близько 50 метрів. Журналісти опублікували схеми "бункера Путіна" у Геленджику Тунелі розташовані різних рівнях. Вони мають довжину 40 і 60 метрів та ширину 6 метрів, створюючи таким чином близько 6500 квадратних футів потенційного житлового простору, що має ознаки вибухозахищеності. Журналісти також припустили, що тунелі можуть витримати влучення бомби та хімічну атаку.

На малюнках зокрема видно шість окремих вентиляційних шахт для подачі повітря. Поруч із тунельним комплексом є дорога, яку можуть використовувати для доставки вантажів.

Глибиною близько 50 метрів. Журналісти опублікували схеми "бункера Путіна" у Геленджику "У цих тунелях є все для безпеки. Система пожежогасіння, вода, каналізація. Вони призначені для когось, хто хоче вижити чи втекти", - прокоментував креслення інженер-будівельник Таддеуш Габришевський.

Зазначається, що Путін замовив цю споруду, маючи на увазі найгірші сценарії розвитку подій. Особливо вражають 16 кабельних стійок, кожна шириною близько фута, вмурованих у стіну нижнього тунелю. Ці стійки призначені для кабелів, які можуть нести електрику, освітлення, мідний дріт та оптоволоконний кабель, необхідний для командного пункту.

Глибиною близько 50 метрів. Журналісти опублікували схеми "бункера Путіна" у Геленджику Сам обсяг кабелепроводів, що проходять через нижній тунель, важливий, оскільки він набагато більший, ніж може знадобитися для роботи внутрішніх систем тунелю.

Габришевський вважає, що це може бути якась резервна система для палацового комплексу.

"Замість того, щоб служити просто евакуаційним проходом, одна з цілей тунелів, ймовірно, є своєрідним екстреним спинним мозком для всього палацового комплексу", - зазначив інженер.

Глибиною близько 50 метрів. Журналісти опублікували схеми "бункера Путіна" у Геленджику

Глибиною близько 50 метрів. Журналісти опублікували схеми "бункера Путіна" у Геленджику Видання зазначає, що ні московська компанія, яка придбала "Метростиль", ні речник Путіна Дмитро Пєсков не відповіли на запити про коментарі.


Теги: бункерГеленджикПутинПутін

Дата і час 18 травня 2023 г., 02:05     Переглядів Переглядів: 2705
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.241949