АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

В ГУР відреагували на російську "ядерку" в Білорусі: танці з бубном

Читать на русском
В ГУР відреагували на російську "ядерку" в Білорусі: танці з бубном
В ГУР відреагували на російську "ядерку" в Білорусі: танці з бубном

Переміщення російської ядерної зброї до Білорусі є черговим елементом кремлівського шантажу. Тоді як заяви самопроголошеного президента Білорусі Олександра Лукашенко щодо використання ядерної залишаються пустими словами.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов, повідомляє Telegram-канал ГУР МО.

Юсов зауважив, що заяви ворога про можливе розміщення ядерної зброї на території Білорусі так само є елементом московського шантажу. Водночас ані білоруський диктатор Лукашенко, ні будь-хто інший у тій країні не здатен вплинути на розміщення, використання чи долю російської ядерної зброї.

"Звісно, народ Білорусі вчергове опиняється в заручниках, тепер уже додатково з елементом ядерного аргументу, ядерного шантажу. Чимось додатковим для Європи, для НАТО, для України це не загрожує. Але Путін (російський диктатор Володимир Путін - ред.) показує, мовляв, ще може зробити якісь кілька кроків на шаховій дошці" - пояснив Андрій Юсов, додавши, що "танці росіян з ядерним бубном" у Білорусі є очікуваними.

За словами представника ГУР, попри всі "танці з бубном", тепер уже "ядерним бубном", для України важливим фактором залишається те, що Білорусь не втягнута у повномасштабну наземну війну Росії проти України, і ознак цього, як він підкреслив, не спостерігається.

"Хочуть покричати, помахати кулаками, пригрозити комусь, грізно поворушити вусами?" - додав представник ГУР МО України.


Теги: ПутінПутинЯдерный шантажЯдерний шантажЛукашенко АлександрЛукашенкоЯдерное оружиеядерна зброяБеларусьБілорусьЮсов АндрейАндрей Юсов

Дата і час 18 червня 2023 г., 21:49     Переглядів Переглядів: 1493
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.209621