АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Ким Чен Ин наказав "різко збільшити" виробництво ракет

Читать на русском
Ким Чен Ин наказав "різко збільшити" виробництво ракет
Ким Чен Ин наказав "різко збільшити" виробництво ракет

Північнокорейський лідер Кім Чен Ин наказав "різко збільшити" наявні потужності з виробництва ракет, щоб створювати їх серійно згідно з оперативними планами.

Про це передає Yonhap.

Таку заяву керівник КНДР зробив під час дводенного відвідування великих заводів із виробництва стратегічних ракет, ракетних установок та іншої військової зброї.

Згідно з повідомленням офіційного Центрального інформаційного агентства Північної Кореї (KCNA), цей візит у п’ятницю та суботу відбувся менш ніж через тиждень після того, як він провів "польове керівництво" великими заводами з виробництва боєприпасів на тлі планів Південної Кореї та США провести щорічні навчання "Щит" свободи Ульчі" наприкінці серпня. Їх Пхеньян назвав репетицією воєнних дій та "вторгнення" на Північ.

Крім того, за кілька днів до цього Кім Чен Ин головував на розширеному засіданні Центральної військової комісії правлячої Робочої партії Кореї, закликавши до підготовки до можливої війни "наступальним" чином.

"Він поставив важливу мету різко збільшити наявні потужності з виробництва ракет... для того, щоб серійно виробляти ракети відповідно до вимог системи розширених і посилених частин фронту і ракетних частин та оперативних планів", - зазначається у повідомленні KCNA.

Також лідер КНДР заявив, що армія має бути оснащена "переважною військовою силою", щоб "впоратися з будь-якою війною будь-якої миті, щоб не дати ворогам наважитися використати свої збройні сили та, безумовно, знищити їх, якщо вони почнуть атаку".

За даними державних ЗМІ Північної Кореї, під час свого візиту на завод, який створює транспортно-пускові установки тактичних ракет (ТПУ), Кім закликав до виробництва " сучасніших та високоефективних ТПУ, які значною мірою сприяють ідеальній підготовці армії до війни".


Теги: Северная КореяПівнічна КореяКНДРвоенное производствоКим Чен Ын

Дата і час 14 серпня 2023 г., 08:07     Переглядів Переглядів: 1986
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.855058