АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

РФ хоче відновити наступ на одній із ділянок фронту, – NYT

Читать на русском
РФ хоче відновити наступ на одній із ділянок фронту, – NYT
РФ хоче відновити наступ на одній із ділянок фронту, – NYT

Генерал Сирський просить посилити ЗСУ на одній із ліній фронту.

Російські окупанти намагаються наступати на місто Куп’янськ у Харківській області. А тому генерал Олександр Сирський просив посилити цю ділянку фронту. 

Про це пише The New York Times

Видання зазначає, що окупанти намагаються просунутись в районі Куп’янська. Як йдеться у матеріалі, успіхи Росії, хоча і не значні, змусили українські війська перекинути частину сил на захист ділянок розтягнутої лінії фронту, яка простяглася на кілька сотень кілометрів, незважаючи на те, що вони потрібні в інших місцях.

Дебати щодо стратегії України вилилися в публічну площину в останні дні на тлі шквалу повідомлень у ЗМІ, в тому числі в The New York Times, в яких американські офіційні особи звинувачують Україну в повільному прогресі, що значною мірою пов’язано з її стратегією.

На думку Пентагону, Київ мав би зосередити значну кількість сил на одній ділянці фронту для спроби прориву. Натомість українське командування намагається розподілити війська і вогневі засоби таким чином, щоб, на їхню думку, вони були максимально справедливими і рівними між Сходом і Півднем.

Зауваження генерала Сирського стали ще одним нагадуванням про те, що, незважаючи на те, що громадськість прикута до контрнаступу на півдні, інші ділянки фронту залишаються нестабільними.

"Зараз противник проводить перегрупування своїх сил і засобів, а також перекидає новостворені бригади і дивізії з території Росії. Ключова мета Росії – підвищити рівень бойового потенціалу і відновити активні наступальні дії", – сказав генерал Сирський.


Теги: ЗСУВСУХарьковская областьХарківська областьСырский Александрбоевые действияфронтНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна

Дата і час 27 серпня 2023 г., 15:24     Переглядів Переглядів: 2108
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.230791