АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Росіяни влаштували істерику через заяву відомства Шойгу про успішне збиття дронів: "Де пруфи?"

Читать на русском
Росіяни влаштували істерику через заяву відомства Шойгу про успішне збиття дронів: "Де пруфи?"
Росіяни влаштували істерику через заяву відомства Шойгу про успішне збиття дронів: "Де пруфи?"

Громадяни країни-терористки Росії влаштували чергову істерику через атаку безпілотинків. У Міноборони РФ відзвітували, що всі БПЛА були "успішно" збиті системами протиповітряної оборони, проте росіяни не повірили в чергові легенди військового відомства.

Вибухи в Московській області окупанти аргументували тим, що уламки БПЛА нібито впали поряд із гаражем, у якому були газові балони. Про це пишуть російські пропагандистські Telegram-канали.

За інформацією російського Міноборони, у ніч на 5 вересня було здійснено атаку за допомогою БПЛА на території РФ. Відомство воєнного злочинця Сергія Шойгу відзвітувало, що безпілотник нібито було знищено над Калузькою областю.

У свою чергу, мер Москви Сергій Собянін видав, що ще один БПЛА, який намагався здійснити атаку на столицю держави-терориста, нібито був збитий в Істринському районі Московської області.

Крім того, губернатор Калузької області Владислав Шапша заявив, що у його регіоні пролунали вибухи. Він відзвітував, що БПЛА нібито був збитий силами ППО, а руйнувань та постраждалих немає.

"Уламки збитого системою ППО українського БПЛА впали поряд з гаражем з газовими балонами в Павлівській Слободі Московської області. Під час пожежі було кілька сильних вибухів. Наразі інформації про постраждалих немає", – пояснили пропагандисти вибухи.

Громадяни РФ вимагали від Міноборони доказів, що уламки БПЛА впали на гараж. Росіяни засумнівалися, що вибухи в Московській області були викликані балонами в гаражі.

Водночас, росіяни влаштували істерику, що на території Росії дедалі частіше відбуваються вибухи та атаки БПЛА. Громадяни країни-терориста скаржаться, що з такими темпами незабаром почнуть атакувати Санкт-Петербург і задалися риторичним питанням, коли припиняться атаки БПЛА.

 qhiqqkikqiqekant

Теги: Міноборони РФМинобороны РоссииПВОППОБПЛААтакаРоссия

Дата і час 05 вересня 2023 г., 09:58     Переглядів Переглядів: 2103
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.085264