АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

The Economist: Україна має змінити курс і підготуватися до війни на виснаження

Читать на русском
The Economist: Україна має змінити курс і підготуватися до війни на виснаження
The Economist: Україна має змінити курс і підготуватися до війни на виснаження

Видання зазначає, що українська армія все ще може здійснити прорив на фронті у найближчі тижні, але "було б помилкою покладатися на це". Просити про припинення вогню або мирні переговори безглуздо, адже Путін не демонструє жодних ознак бажання вести переговори, і навіть якби він хотів, йому не можна довіряти, як наголошує The Economist.

Він чекає, коли Захід "втомиться", і сподівається на переобрання Трампа. Путіну потрібна війна, щоб підтримувати диктатуру в своїй країні, а будь-яке припинення вогню буде просто паузою, щоб переозброїтися та підготуватися до нового нападу.

"І Україна, і її західні партнери починають усвідомлювати, що це буде війна на виснаження. Але, на жаль, Україна ще не готова, як і її західні партнери. Обидві сторони все ще заціклені на контрнаступі. Їм потрібно переосмислити військову стратегію України і те, як керувати її економікою. 

Замість того, щоб прагнути перемогти, а потім відновитися, метою має бути забезпечення того, щоб Україна мала достатню силу для ведення тривалої війни і могла процвітати, незважаючи на неї".

Перший пункт, на якому наголошує видання, стосується втоми та виснаження українських військових, а також потреби в обслуговуванні техніки: рутинний ремонт, надійне постачання артилерії та підготовка кадрів. 

Окрім того, тривала війна вимагатиме кращої ППО. Також необхідне економічне перекалібрування України. The Economist наголошує, що треба менше планувати післявоєнну відбудову та сконцентруватися на збільшенні виробництва та капіталу.

Українська економіка повинна перейти від залежності від допомоги до залучення інвестицій, навіть попри те, що війна не вщухає. Завдання полягає в тому, щоб заохотити місцеві й іноземні фірми інвестувати більше, а також повернути більше українців назад.


Теги: УкраинаУкраїнаДональд ТрампПутінПутинНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна

Дата і час 21 вересня 2023 г., 20:31     Переглядів Переглядів: 2555
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.000339