АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

На Бахмутському напрямку ЗСУ перейшли на наступний етап наступу. Названо місце майбутніх боїв

Читать на русском
На Бахмутському напрямку ЗСУ перейшли на наступний етап наступу. Названо місце майбутніх боїв
На Бахмутському напрямку ЗСУ перейшли на наступний етап наступу. Названо місце майбутніх боїв

У районі південніше річки Бахмут, зважаючи на все, ЗСУ розпочали наступний етап наступальних дій, вважає аналітик Інформаційного Опору Костянтин Машовець.

Зокрема:

- У районі с.Кліщіївка підрозділи 1307-го мсп ТрВ повністю відійшли за залізницю на схід від села. Чергова спроба контратакувати північну частину села та розташовану на північ від нього групу опорних пунктів, що контролює прилеглу місцевість, закінчилася для противника невдало.

- Також контратаки 4-ї омсбр противника в районі с.Андріївка не досягли своєї мети. Більше того, на південь від її передових підрозділів ЗСУ, ймовірно, зуміли не лише просунутися на південь у бік с.Курдюмівка, а й змусити противника на одній із ділянок відійти від залізниці Бахмут - Горлівка.

- І головне, очевидно, що найближчим часом розгорнеться серія боїв за Курдюмівку та Зеленопілля. Адже передові підрозділи ЗСУ процвітають як до заходу (через канал Сіверський Донець – Донбас), так і з півночі, вздовж залізниці, з боку Андріївки. За поки що непідтвердженою інформацією, противник уже не контролює західну околицю с.Курдюмівка.

На цьому напрямку діють батальйони 57-ї омсбр противника, що вже потріскалися, посилені підрозділами 51-го парашутно-десантного полку (ПДП) 106-ї повітряно-десантної дивізії (ПДД).

Ймовірно, для утримання цих населених пунктів командування противника спробує задіяти підрозділи 102-го мсп (також, до цього "трохи стертого" в контратаках під Кліщіївкою) та 11-ї окремої десантно-штурмової бригади (одшбр) - наскільки я розумію - основного резервного формування противника у цьому напрямку.


Теги: Машовец КонстантинКонтрнаступлениебоевые действияфронтНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 25 вересня 2023 г., 23:41     Переглядів Переглядів: 1796
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
4.786087