АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Родички скандального Микитася хочуть відібрати в інвесторів «УкрБуд» 200 млн

Читать на русском
Родички скандального Микитася хочуть відібрати в інвесторів «УкрБуд» 200 млн
Родички скандального Микитася хочуть відібрати в інвесторів «УкрБуд» 200 млн

На тлі нещодавніх заяв Максима Микитася про шахрайські дії з боку ФК «Житло-Капітал», направлених на банкрутство ТОВ "Укрбуд девелопмент" та обману інвесторів, ми вирішили звернути увагу на цю справу.

Так, з відкритих джерел вбачається, що ініціатором банкрутства ТОВ «Укрбуд девелопмент» стала дружина Микитася – Наталія Микитась. Сума її вимог, що висувається до УКРБУДУ – 87 145 366 гривень. Цікавим є те, що на відміну від інших кредиторів – боржником визнані вимоги саме Микитась Наталії.

Цікавими є також вимоги ФК «Житло-Капітал», які Микитась зараз так активно заперечує. Так, із ухвали суду у справі про банкрутство "Укрбуду" вбачається, що в період з 2014 по 2018 роки ФК «Житло-Капітал» було передано забудовнику – ТОВ «Укрбуд девелопмент» грошові кошти інвесторів, у сумі 3 122 544 599 гривень, при цьому боржником свої зобов’язання виконано не було. Наведене відбувалось саме в часи, коли Микитась максимально та одноосібно здійснював керівництво "Укрбудом".

Ще одним кредитором ТОВ «Укрбуд девелопмент» виступає така-собі компанія «К’Ю.С.М. Груп» з вимогами до боржника на суму 120 802 072 гривень. Інтерес викликає лише один факт, а саме те, що власницею зазначеного товариства є Красножен Валентина Павлівна, за сумісництвом – теща Максима Микитася.

Отже, у випадку задоволення судами такого реєстру кредиторів "Укрбуду", гроші, отримані після продажу майна ТОВ «Укрбуд девелопмент», в розмірі 207 947 438 гривень отримує Наталія Микитась та її мати Красножен Валентина, а не інвестори, про яких так «печеться» Микитась.

informator.press


Теги: УкрбудБанкротствоКрасножен ВалентинаК’Ю С.М. ГрупФК Житло-КапіталФК Житло-капиталМикитась НатальяСкандалМикитась МаксимООО Укрбуд девелопмент

Дата і час 26 вересня 2023 г., 11:06     Переглядів Переглядів: 2660
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.099901