АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

ISW: В районі залізниці на південному фланзі Бахмута тривають запеклі бої

Читать на русском
ISW: В районі залізниці на південному фланзі Бахмута тривають запеклі бої
ISW: В районі залізниці на південному фланзі Бахмута тривають запеклі бої

Потреби у забезпеченні підрозділів ЗСУ зростають, а тумани та дощі можуть ускладнити використання безпілотників, армійської та тактичної авіації.

В районі залізниці на південь від міста Бахмута тривають запеклі бої. Про це йдеться у звіті Інституту вивчення війні (ISW) за 6 жовтня.

Як повідомляють американські аналітики, бої тривають в районі Кліщіївки та Андріївки, які нещодавно були звільнені українськими військами. Ймовірно, дані щодо запеклих сутичок стосуються локації поблизу Кліщіївки, оскільки в ISW підтверджували просування Сил оборони до залізничної колії поблизу цього села днем раніше.

 qhiddrituiqudant

Українські війська готуються до наступальних дій протягом осінньо-зимового періоду. Однак потреби у забезпеченні підрозділів ЗСУ зростають, а тумани та дощі здатні ускладнити використання безпілотників, армійської та тактичної авіації. Незважаючи на це українські сили й надалі боротимуться взимку.

 

Також підрозділи Сил оборони просунулися до межі дерев між селами Вербове та Роботине на Запоріжжі. Від останнього населеного пункту це приблизно за 6 км на південний схід. Невеликі групи української піхоти й надалі атакують позиції російських загарбників на лінії Копані – Роботине, що за 5 км на північний захід від Роботиного.

Бої за залізницю поблизу Кліщіївки

За інформацією ISW, ЗСУ просунулися до залізниці під Бахмутом. Підрозділи зуміли отримати успішні результати на схід від Андріївки та поступово просуваються до залізничної колії поблизу Кліщіївки. Російські військові блогери заявили, що українські підрозділи марно наступали на залізницю поблизу Андріївки та Кліщіївки. Підрозділи 132-ї окремої мотострілецької бригади, як стверджували російські джерела, відбили українську атаку поблизу Горлівки. Ймовірно, вони мали на увазі ділянку між напрямками Авдіївки та Бахмута.

Бої під Бахмутом – дані від Генштабу ЗСУ

Українські війська, як йдеться у звіті Генштабу ЗСУ за 7 жовтня, й надалі наступають та організовують штурмові дії. Сили оборони отримали частковий успіх східніше Андріївки Донецької області. Наші воїни завдають загарбницьким військам значних втрат в живій силі та техніці, продовжують закріплятися на зайнятих рубежах та виснажують ворога.


Теги: боевые действияфронтНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаКлищеевкаБахмутЗСУВСУ

Дата і час 07 жовтня 2023 г., 11:09     Переглядів Переглядів: 1841
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.558031