АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

"Їх можна називати воїнами": у ЗСУ розповіли про моральний стан ворога

Читать на русском
"Їх можна називати воїнами": у ЗСУ розповіли про моральний стан ворога
"Їх можна називати воїнами": у ЗСУ розповіли про моральний стан ворога

За історіями багатьох воєн армії, які не були мотивовані, хоча й мали перевагу у кількості та якості, однаково програвали війни. Україна переможе завдяки мужності бійців, вважають у ЗСУ.

Майор запасу та учасник російсько-української війни Олексій Гетьман заявив, що у військових Збройних сил Російської Федерації спостерігається низький моральний стан. Про це він повідомив в інтерв’ю Фокусу.

"У них (ВР РФ, - Ред.) низький моральний стан", - сказав Олексій Гетьман.

Він зазначив, що моральний стан впливає на їх настання. Зокрема, якби вони були вмотивовані, то українським військовим було б важче. За словами Гетьмана, їхній низький моральний стан не означає, що з ними просто воювати, адже вони однаково зі зброєю, атакують, роблять "м’ясні штурми", стріляють із артилерії.

Олексій Гетьман нагадав, що з історії багатьох воєн армії, які не були мотивовані, проте мали перевагу в кількості та якості, все одно не досягали успіху, а програвали війни. Окрім цього, він переконаний, що історія не зміниться, і Україна обов’язково переможе, проте не через низький моральний стан ворога, а завдяки мужності українських військових.

Майор пояснив, що російські військові навчаються на полі бою. Новомобілізованих одразу видно — вони нічого не вміють, і їх швидко знищують. Тоді як із тими, хто воює протягом кількох місяців, важче, адже вони розуміють, де треба ховатися, як обирати позиції та рухатися.

"З ними (російськими військовими, - Ред.) стає важче воювати. Їх уже можна називати воїнами, вони вже можуть воювати", - додав Олексій Гетьман.


Теги: Гетьман АлексейНапад Росії на УкраїнуоккупантыокупантиВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 17 жовтня 2023 г., 00:52     Переглядів Переглядів: 2016
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.111589