АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Путін впевнений, що РФ вже перемогла США та Україну: Запросив Байдена "на млинці"

Читать на русском
Путін впевнений, що РФ вже перемогла США та Україну: Запросив Байдена "на млинці"
Путін впевнений, що РФ вже перемогла США та Україну: Запросив Байдена "на млинці"

У Кремлі впевнені, що РФ виграла війну в Україні і тому запрошує керівника США Байдена на "чаювання". Відзначили, що в Україні є сили, які пройшли "трансформацію" і готові вести мирні переговори.

18 жовтня президент РФ Володимир Путін узяв участь у прес-конференції за підсумками участі у дводенному міжнародному форумі в Китаї "Один пояс, один шлях". Деякі з його заяв стосувалися майбутньої угоди з урядом Китаю, яка триватиме до 2030 року і буде "масштабною". Також керівник Кремля прокоментував ситуацію на війні РФ проти України: зазначив, що вже переміг. Фрагменти виступу російського президента опублікували у Telegram-каналі "Дивися".

Путін запропонував президенту США Джо Байдену "забрати свої ATACMS" та приїхати до Росії "на млинці і на чаювання". На його думку, "якщо програно війну, то про що говорити?" Цією фразою він висловив впевненість у перемозі РФ на війні в Україні та зазначив, що йому "смішні" дії американців.

Також росіянин пояснив свою позицію щодо перемовин з Україною. Найперше зазначив, що перемовин хоче "українська сторона". І якщо вона прагне миру, то мусить це робити "не театральними жестами". Після цього почав радити, що робити Києву.

Найперше, радити Путін, потрібно скасувати "декрет, який забороняє вести переговори". Далі згадавши про "сигнали", які надходять з Києва від осіб, які "курують зовнішню політику" - вони начебто відмовилися від думки розв’язувати питання на полі бою, а почали думати про мирні переговори.

На думку Путіна - це "правильна трансформація - трансформація у правильному напрямку". Про це говорить представник ЄС Жозеп Боррель, про якого згадав керівник Кремля.

Оцінивши ситуацію наступними словами: "Готовий за це похвалити. Але цього не достатньо. Потрібно зробити певні кроки, якщо справді є бажання домовлятися". Які саме кроки має зробити Україна, Путін у виступі у Китаї не перерахував.


Теги: Джо БайденБайден ДжозефБайден ДжоНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаПутінПутин

Дата і час 18 жовтня 2023 г., 16:31     Переглядів Переглядів: 2528
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.07032