АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Депутат Держдуми РФ запропонував ізолювати або знищити п’яту частину населення Росії

Читать на русском
Депутат Держдуми РФ запропонував ізолювати або знищити п’яту частину населення Росії
Депутат Держдуми РФ запропонував ізолювати або знищити п’яту частину населення Росії

Частина російського населення, яка не підтримує президента Володимира Путіна, повинна бути ізольована або знищена, заявив в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія-1" депутат Держдуми Андрій Гурульов.

За ідеєю Гурульова, єдинороса і члена оборонного комітету нижньої палати, "знищенню" можуть підлягати близько 20% російських громадян. Це приблизно 29 мільйонів осіб, згідно з Росстатом, який оцінює чисельність населення країни в 146,4 млн осіб.

На цей час суспільство "на 80% довіряє президенту", сказав Гурульов, додавши, що це "рівень згуртування, який є на сьогодні".

"І я хотів би, щоб в цьому нашому суспільстві, щоб вся ось ця гниль, яка залишилася, вона повинна бути якщо не ізольована, то хоча б якось знищена", – заявив Гурульов.

Він також висловив упевненість, що Путін, який править Росією найдовше з часів Йосипа Сталіна, переможе на майбутніх, навесні 2024 року, президентських виборах.

"Я залізно знаю, що він переможе капітально. Так, що і не снилося там всій цій швалі, як там Макрони, Байдени, і там всі ці Шольци, і так далі, і тому подібне", – заявив депутат.

Зазначимо, що той рівень підтримки Путіна та його політики в РФ, про який говорить Гурульов – це цифри, які демонструють усі останні соціологічні опитування в Росії. Про те, наскільки вони відповідають дійсності, залишається лише здогадуватись.


Теги: Россия-1російська пропагандароссийская пропагандаПутинНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаРоссияДепутатиГурулев Андрей

Дата і час 21 жовтня 2023 г., 13:24     Переглядів Переглядів: 2110
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.074882