АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Задача місцевого самоврядування у 2024 році — інвестувати в енергозбереження, — Кацуба

Читать на русском
Задача місцевого самоврядування у 2024 році — інвестувати в енергозбереження, — Кацуба
Задача місцевого самоврядування у 2024 році — інвестувати в енергозбереження, — Кацуба

Поки йде війна, місцева влада не має права витрачати гроші на бозна що - клумби, парки, тротуари, власний піар. Головним пріоритетом в контексті капітальних інвестицій, крім підтримки обороноздатності, мають стати вкладення в енергоефективність. Таку думку висловив у своєму блозі експерт з енергетики і підприємець Олександр Кацуба. 

Експерт пише, що великі міста і громади мають сконцентруватися на таких задачах: децентралізація виробництва тепла, в тому числі завдяки технології теплових насосів. модернізація систем водопостачання та водовідведення; інвестиції в енергомодернізацію житлових будинків. Крім того, саме зараз можна приділити особливу увагу екологічному сортуванню і екологічному спалюванню сміття, в першу чергу побутових відходів великих міст. Що теж є альтернативним джерелом енергії і знижує екологічне навантаження на міста, пише Кацуба.

Це дозволить значною мірою скоротити споживання електрики та тепла, зробити соціальну інфраструктуру - школи, лікарні, житло - менш залежними від централізованого постачання. Що в умовах російського ракетного терору буде актуальним до кінця війни. 

Така політика доцільна ще й тому, що навіть зараз під такі проєкти енергозбереження виділяють гроші грантові організації та кредитні установи, що фінансують екологічні ініціативи, резюмує Кацуба.   

Олександр Кацуба — український підприємець, експерт у сфері енергетики, власник компанії АЛЬФА ГАЗ.


Теги: ЭнергетикаЕнергетикаІнвестиціїинвестицииНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаУкраїнаУкраинаАльфа ГазКацуба АлександрКацубаАлександр Кацуба

Дата і час 06 грудня 2023 г., 14:13     Переглядів Переглядів: 1776
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.070423