АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Зеленський про відносини з Польщею: де є складнощі, там будуть спільні перемоги

Читать на русском
Зеленський про відносини з Польщею: де є складнощі, там будуть спільні перемоги
Зеленський про відносини з Польщею: де є складнощі, там будуть спільні перемоги

Президент Володимир Зеленський вважає, що попри наявні труднощі Україна та Польща можуть здобути великі перемоги у питаннях логістики та агропромислового комплексу.

Про це він заявив під час спільної з прем’єр-міністром Польщі Дональдом Туском зустрічі з студентами українських вищих навчальних закладів.

"Я вважаю, що там, де складнощі, при нормальних стосунках і нормальних відносинах з повагою один до одного, можна здобути спільні перемоги. Тому, там де є складнощі – логістика, агропромисловий комплекс – можуть бути спільні великі перемоги наших обох держав, бо ми дуже багаті на це", – сказав президент.

За словами Зеленського, для України та Польщі може стати спільною перемогою розвиток сільського господарства. Адже в Україні дуже швидко розвивається агропромисловий комплекс.

"На жаль, є такий виклик як Росія. На жаль, є такий ризик як Білорусь. Знову – це складнощі, які можуть бути спільними перемогами для нас з Польщею. Це говорить про те, що ми можемо розвиватися у кібербезпеці, у цілому у безпеці, а також у спільному виробництві в оборонній промисловості. Коли ми говоримо про зброю – не треба абсолютно цього боятися. Навпаки, треба мати технології, щоб бути потужнішими і мати змогу захистити себе", – зауважив Зеленський.

Водночас Туск вважає, що Україні та Польщі необхідно розв’язувати деякі спірні проблеми, адже у відносинах країн не все ідеально.

"Я не бачу жодних меж. Якщо ви мене спитаєте, яка галузь є найбільш перспективною, я відповім вам, що це з кожним місяцем, з кожним кварталом може змінюватися", – сказав Туск.


Теги: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаТускТуск ДональдЗеленскийПольщаПольшаУкраїнаУкраина

Дата і час 23 січня 2024 г., 09:05     Переглядів Переглядів: 2012
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.120266