АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

У Британії та США зробили сильні заяви: ЗСУ можуть здобути несподівані перемоги

Читать на русском
У Британії та США зробили сильні заяви: ЗСУ можуть здобути несподівані перемоги
У Британії та США зробили сильні заяви: ЗСУ можуть здобути несподівані перемоги

Українські військові можуть здобути перемоги, які здавалися неможливими, якщо дати їм те, чого вони потребують, заявив міністр оборони Великої Британії.

Чорне море стало небезпечним для флоту країни-агресора Росії, хоча раніше цього не можна було уявити. Україна може здобути перемогу у війні проти країни-агресора Росії, якщо західні партнери дадуть українцям все необхідне.

Про це заявив міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс у соцмережі Х, коментуючи відео Головного управління розвідки Міноборони України, на якому було показано знищення патрульного корабля Чорноморського флоту РФ "Сергій Котов".

"Чорне море не є безпечним для путінського флоту. Донедавна це було неможливо уявити. Тепер, коли Захід підтримав Україну, це не викликає сумнівів. Якщо ми дамо їм те, чого вони потребують, хоробрість та майстерність українських Збройних сил можуть розблокувати перемоги, які колись вважалися неможливими", – наголосив британський міністр оборони.

"Україна має план, щоб здобути перемогу на полі бою"

Водночас із заявою щодо війни проти України виступив також представник Державного департаменту США Метью Міллер. За його словами, Сполучені Штати Америки вірять, що Україна має план, який допоможе українцям здобути перемогу на полі бою.

"Ми вважаємо, що Україна має план, який вони можуть реалізувати, щоб здобути перемогу на полі бою", – йдеться в заяві Міллера.

Також речник Держдепу зазначив, що США бачили перемоги на полі бою, маючи на увазі потоплення російського корабля в Чорному морі. Він додав: Сполучені Штати вірять, що Україна має "в запасі кілька сюрпризів".


Теги: Чорноморський флотЧерноморский флотЗСУВСУНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнакорабль Сергей Котовкатер Сергей КотовШаппс ГрантМіноборони БританіїМинобороны ВеликобританииВеликобританіяВеликобританияСШАМэттью Миллер

Дата і час 06 березня 2024 г., 09:05     Переглядів Переглядів: 2174
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.109722