АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Розвідка Британії оцінила, чим займеться новий очільник флоту РФ

Читать на русском
Розвідка Британії оцінила, чим займеться новий очільник флоту РФ
Розвідка Британії оцінила, чим займеться новий очільник флоту РФ

Командувач військово-морським флотом РФ адмірал Микола Євменов після серії значних втрат російських кораблів, імовірно, був відсторонений з посади 10 березня. Його, ймовірно, замінив командувач Північного флоту адмірал Олександр Моїсеєв. Першим завданням нового глави ВМФ РФ, очевидно, стане стабілізація ситуації в Чорному морі та підвищення боєздатності Чорноморського флоту.

Про це йдеться у зведенні розвідки Великої Британії, опублікованому 15 березня. У відомстві зазначили, що звільнення Євменова відбулося після вже другої з лютого 2022 року відставки командувача ЧФ РФ і втрати корвету "Сергій Котов".

Попередника звільнили після  eiqtiqhiquhant

Цей корабель, потоплений Силами оборони України 5 березня, став дев’ятим великим судном, втраченим у результаті дій України з моменту вторгнення РФ.

У британській розвідці заявили, що хоча адмірал Моїсеєв був кадровим підводником, до призначення на посаду командувача Північного флоту він командував Чорноморським флотом у період з 2018 по 2019 рік.

"Імовірно, першим завданням адмірала Моїсеєва на посаді командувача ВМФ буде стабілізація ситуації з безпекою у Чорному морі та реалізація змін, спрямованих на підвищення боєздатності Чорноморського флоту в регіоні", – йдеться у зведенні.

Попередника звільнили після

Теги: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЧерноморский флотЧорноморський флотВС РФМоисеев АлександрМіноборони БританіїМинобороны ВеликобританииБританська розвідкаБританская разведка

Дата і час 15 березня 2024 г., 17:30     Переглядів Переглядів: 1968
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.618976