АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Зеленський анонсував нові оборонні пакети на "Рамштайні"

Читать на русском
Зеленський анонсував нові оборонні пакети на "Рамштайні"
Зеленський анонсував нові оборонні пакети на "Рамштайні"

Міжнародні партнери вбачають ефективність українських дронів, заявив президент Зеленський. Проте фронт потребує західних БПЛА — це додатково посилить можливості бійців ЗСУ.

Під час зустрічі у форматі "Раштайн" міністри оборони домовились про надання Україні нових оборонних пакетів. У рамках пакетів ЗСУ отримають артилерію, також йдеться про постачання снарядів, які відшукав президент Чехії Петро Павел. Про підсумки "Рамштайну" президент України Володимир Зеленський розповів 19 березня у вечірньому зверненні, опублікованому на сторінці Facebook.

Зеленський пояснив, що очікує звіту про "Рамштайн" від міністра оборони Рустема Умерова. Однак попередньо знає, що у складі оборонних пакетів буде дефіцитна артилерія. Політик не уточнив, про що саме йдеться: про артилерійські снаряди чи гармати.

Ще одним напрямком спілкування партнерів є закупівля боєприпасів за так званою чеською ініціативою. До ініціативи приєднуються нові країни — Зеленський їм за це подякував.

За словами глави України, триває активна співпраця щодо пошуку засобів протиповітряної оборони (ППО), радіоелектронної безпеки (РЕБ) та дронів. Політик нагадав, що українські безпілотники добре виявили себе на полі бою. Однак не завадили б міжнародне постачання цих пристроїв.

"Українські дрони вже дають сильні результати, і мають значно зміцнити міжнародний компонент співпраці. Фронт має відчути наше посилення щодо дронів", - сказав Зеленський.


Теги: ЗСУВСУПВОППОБПЛАУмеров РустэмУмеров РустемНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнавійськова допомогаВоенная помощьРамштайнЗеленский

Дата і час 20 березня 2024 г., 01:45     Переглядів Переглядів: 1854
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.076189