АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 24°C
Харків: 25°C
Дніпро: 26°C
Одеса: 24°C
Чернігів: 23°C
Суми: 24°C
Львів: 21°C
Ужгород: 23°C
Луцьк: 22°C
Рівне: 22°C

Олена та Володимир Зеленські вперше за довгий час разом вийшли у світ

Читать на русском
Олена та Володимир Зеленські вперше за довгий час разом вийшли у світ
Олена та Володимир Зеленські вперше за довгий час разом вийшли у світ

Володимир та Олена Зеленські побували на виставці, де Перша леді постійно тримала Президента України за руку.

Президент України Володимир Зеленський уперше за довгий час вийшов у люди разом зі своєю дружиною, Першою леді Оленою Зеленською. Разом пара побувала в Українському домі, про це Перша леді повідомила у себе на сторінці Фейсбук.

Олена та Володимир відвідали виставку київської художниці-шістдесятниці Алли Горської. Ідеться про виставку "Борівітер", на якій представлено понад сотню творів живопису. Цей візит сім’ї Зеленських один із тих рідкісних, на яких вони бувають разом. Для появи Олена Зеленська одягла чорний костюм — штани та жакет, під який одягла блакитну блузу. Володимир Зеленський для виставки обрав штани кольору хакі та світшот чорного кольору з українською символікою — тризубом на серці.

На оприлюднених фотографіях українці помітили, що Олена та Володимир постійно трималися за руки. Такий жест українці розцінили як прояв ніжності, поваги та смутку один за одним. Варто зазначити, що наприкінці 2023 року в одному з інтерв’ю Олена Зеленська розповіла, що хотіла б частіше бачитися зі своїм чоловіком, проте поки що такої можливості немає.

Варто зазначити, що "Борівітер" вважається однією з найголовніших арт-подій цього сезону. Щодня на виставку приходять сотні відвідувачів. Саме тому сім’я Президента України не могла оминути її.

Олена та Володимир Зеленський eiqrrietiqddant

Алла Горська була визнаною художницею вже після смерті, адже її творчість припала на радянські часи. Алла була дисиденткою. Коли їй було лише 41 рік, її вбили у будинку свекра. За однією з версій, це зробили КДБісти, які мстили художниці за те, що вона зі своїми колегами оприлюднили таємні факти, які розкривали їхні масові вбивства в Биківнянському лісі.

Володимир та Олена Зеленські

"Глибока експозиція, бо вона не лише про творчість художниці-шістдесятниці - вона звучить голосами цілого покоління. Репресованого, розстріляного радянською владою", - написала Перша леді.

Відомо, що виставка триватиме у столиці до 28 квітня.


Теги: ЗеленскийЗеленская Елена

Дата і час 02 квітня 2024 г., 23:38     Переглядів Переглядів: 2209
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
8.934542