АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

До КНДР прибула делегація Ради Федерації Росії

Читать на русском
До КНДР прибула делегація Ради Федерації Росії
До КНДР прибула делегація Ради Федерації Росії

Північна Корея і Росія продовжують активно нарощувати двосторонні зв’язки. Цього разу до Пхеньяна з п’ятиденним візитом прибула делегація Ради Федерації Росії.

Про це повідомляє Yonhap.

Очолює делегацію депутат Ради Федерації і член комітету з міжнародних справ 80-річний Григорій Рапота, без подробиць повідомляє північнокорейське державне інформагентство KCNA.

У повідомленні Посольства Росії в КНДР про прибуття делегації йдеться, що вона прибула в понеділок і перебуватиме у Пхеньяні до п’ятниці. За цей час сторони планують обговорити питання взаємодії між законодавчими органами двох країн та окреслити плани майбутніх контактів.

 eiqekiqheiqzant

Yonhap зауважує, що візит делегації Радфеду РФ відбувається в той момент, коли Північна Корея і Росія активно розширюють співпрацю в низці сфер після рідкісного саміту між їхніми лідерами у вересні минулого року.

Так, минулої суботи північнокорейська делегація з прикордонного міста Расон повернулася додому після тижневої поїздки на російський Далекий Схід, під час якої губернатор сусіднього з КНДР Приморського краю РФ Олег Кожемяко заявив про плани відновити рух пасажирських потягів між Владивостоком і Північною Кореєю, зупинений через пандемію COVID-19.

У лютому делегація правлячої в КНДР Трудової партії на чолі з кандидатом у члени політбюро Кім Су Гілом відвідала Росію на запрошення місцевої партії влади «Єдина Росія». Тоді Кім також зустрічався з лідером компартії РФ Геннадієм Зюгановим.


Теги: Зюганов ГеннадийКим Су ГиллКожемяко ОлегРапота ГригорийКНДРСеверная КореяПівнічна КореяКореяСовет Федерации РФделегаціяДелегацияРоссияРосія

Дата і час 21 травня 2024 г., 07:48     Переглядів Переглядів: 1975
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.083397