АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

У Варшаві невідомі напали на українку

Читать на русском
У Варшаві невідомі напали на українку
У Варшаві невідомі напали на українку

У Варшаві стався напад на жінку з України. На зупинці громадського транспорту до неї та інших пасажирів підійшли двоє чоловіків та почали з’ясовувати їхню національність. Підходячи до кожного, вони питали: "Ти поляк?" Коли їм відповідали "так", чоловіки продовжували запитувати в інших.

Якоїсь миті вони підійшли до українки та запитали її, чи є вона полькою. Жінка не відповіла, на що було наступне запитання: «Ти українка?». Жінка відповіла «так», і чоловіки почали її ображати, сказавши, щоб вона виїжджала назад до України. Потім вони вдарили її двічі по голові.

Постраждала, зріст якої лише 150 см, впала та знепритомніла. Очевидці викликали поліцію та швидку допомогу. Жінку було госпіталізовано для проходження МРТ, у неї діагностували сильний струс мозку, пухлину лівої щоки та вуха, а також кровотечу з голови. Незважаючи на серйозні травми, постраждала тривалий час залишалася у черзі на обстеження через перевантаженість лікарні.

Син постраждалої звернувся до нашої редакції із проханням допомогти знайти нападників. За його словами, на відеозаписі інциденту добре видно обличчя нападників, і поліція швидко розпочала розслідування. Сьогодні стало відомо, що нападники були затримані та поміщені до слідчого ізолятора.

«Поліція спочатку не хотіла приймати заяву та відправила нас подавати її в дільницю, хоча мама вже потребувала допомоги. У лікарні вона довго чекала на свою чергу на МРТ. Це Польща…», – розповів син потерпілої.

Зараз затриманим загрожує від трьох до п’яти років ув’язнення за дискримінацію на національному ґрунті та завдання тілесних ушкоджень.


Теги: УкраїнціУкраинцыНападениеПольщаПольшаВаршава

Дата і час 12 червня 2024 г., 20:17     Переглядів Переглядів: 2371
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.365424