АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

РФ вивела в Чорне море носій «Калібрів»

Читать на русскомRead in English
РФ вивела в Чорне море носій «Калібрів»
РФ вивела в Чорне море носій «Калібрів»

Станом на ранок 16 червня російська окупаційна армія продовжує тримати у Чорному та Азовському морях ракетоносії. Загальний залп крилатих ракет "Калібр" може сягати 28 одиниць.

В акваторії Чорного моря перебуває один ракетоносій, в Азовському – три. Про це повідомляють Військово-морські сили ЗСУ.

У Чорному морі загальний залп крилатих ракет "Калібр" складає до 4 ракет. В Азовському морі 8 ворожих кораблів, 3 із яких є носіями крилатих ракет "Калібр", загальним залпом до 24 одиниць.

Крім того, російські окупанти тримають кораблі у Середземному морі. Там, станом на ранок 16 червня, зафіксовано три ворожі кораблі, два з яких є носіями крилатих ракет "Калібр", загальним залпом до 24 ракет.

За добу в інтересах Росії, прохід Керченською протокою здійснили 8 суден до Чорного моря, з них 4 продовжили рух у напрямку протоки Босфор. В Азовське море зайшло 6 суден, з одне рухалося з протоки Босфор.

Також у ВМС ЗСУ зазначили, що країна-терорист РФ продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 (SOLAS), відключаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS).

РФ вивела в Чорне море носій  qhiqquiqdqiqkrant

Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЧорноморський флотЧерноморский флотВС РФВМС ЗСУВМС ВСУАзовське мореАзовское мореРакета КалибрЧорне мореЧерное море

Дата і час 16 червня 2024 г., 08:26     Переглядів Переглядів: 2747
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.612484