АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Правоохоронці Естонії передали для роботи підрозділів Нацполіції України 31 автомобіль

Читать на русском
Правоохоронці Естонії передали для роботи підрозділів Нацполіції України 31 автомобіль
Правоохоронці Естонії передали для роботи підрозділів Нацполіції України 31 автомобіль

16 автомобілів Skoda Octavia та 15 Volkswagen Tiguan від Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки, на яких працювали правоохоронці Естонії, вже сьогодні під керуванням українських поліцейських відправилися працювати у прикордонні регіони - Чернігівську та Житомирську області.

Офіційна зустріч Голови Національної поліції України Івана Вигівського з делегацією Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки відбулася 16 червня у Львові. 

 eiqrtirkidant

Партнери, в особі Генерального директора Департаменту поліції і прикордонної охорони Естонської Республіки Егерта Белічева, спеціального представника Міністерства внутрішніх справ Естонії в України Тармо Кохва та радника Посольства Естонської Республіки в Україні Андо Рехемаа висловили підтримку народу України та Національній поліції, та завірили, що плідна співпраця правоохоронних відомств продовжиться і надалі.

«Коли ви евакуюєте людей, розміновуєте території, розслідуєте воєнні злочини або робите свою звичайну поліцейську роботу, ви робите свою країну безпечнішою. І ми будемо продовжувати робити все, щоб вам у цьому допомогти. В такі важкі часи кожна частинка допомоги може відіграти свою роль», - зазначив Егерт Белічев.

З перших днів війни всі підрозділи Національної поліції України встали на допомогу людям та до оборони країни. Звичайними поліцейськими автомобілями правоохоронці евакуюють родини з дітьми, людей літнього віку з територій, які обстрілюються ворогом. Розміновують наші території, документують та розслідують воєнні злочини, щоденно виїжджають на місця обстрілів, розбирають завали та рятують людей. Окрім того, поліція воює з окупантами на передовій фронту.

«Від початку повномасштабної навали ворогом знищено 304 одиниці поліцейських автомобілів, та ще 1 228 авто захоплені ворогом на тимчасово окупованих територіях. Саме тому в цей важкий момент для нас цінна та важлива підтримка партнерів», – повідомив Іван Вигівський.

Передані естонською стороною 16 автомобілів Skoda Octavia та 15 Volkswagen Tiguan під керуванням українських поліцейських відправились працювати у прикордонні регіони, зокрема на Чернігівщину та Житомирщину. 


Теги: Гуманітарна допомогаГуманитарная помощьЭстонияЕстоніяНацполіціяНацполицияМВСМВД Украины

Дата і час 17 червня 2024 г., 14:49     Переглядів Переглядів: 1795
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.09382