АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Росіяни зібрали під Торецьком 10-тисячне військо

Читать на русском
Росіяни зібрали під Торецьком 10-тисячне військо
Росіяни зібрали під Торецьком 10-тисячне військо

Ворог п’ять днів тому активізувався на Торецькому напрямку, зробив прорив на ширину понад 3 км і просунувся на 2 км вглиб українських позицій. Лише Генштаб ЗСУ може пояснити, чому так сталось, зауважив військовий оглядач Олександр Коваленко.

Підрозділи ЗС РФ надто легко пройшли кілька кілометрів у напрямку Торецька. На цьому напрямку є достатньо бійців ЗСУ, щоб зупинити десятитисячне військо, яке ворог зібрав для штурму. Про те, які солдати воюють з українцями на Торецькому напрямку і які їхні "здобутки" протягом останніх кількох днів, військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко пояснив у ефірі телеканалу "Київ 24".

Коваленко заявив, що російське командування кинуло у бій на Торецьк підрозділи 1 армійського корпусу, набраного у так званій "ДНР". За його оцінками, бойові спроможності цього корпусу — не надто потужні: з ним мали б впоратись українські оборонці. Навіть якщо проти українців виставили 10 тис. осіб, він не може зрозуміти, чому ворог так швидко і легко пройшов 2 км на захід.

"Ситуація незрозуміло складна, і чому — не зрозуміло. Незрозуміло, як російським окупантам вдалося за настільки невеликі строки, декілька діб, просунутися майже на 2 км від лінії боєзіткнення", — сказав оглядач.

Причини поточної ситуації Коваленко назвати не може. На його думку, відповіді має надати Генеральний штаб.

"Є відповідь у когось, хто більше наближений до Генерального штабу Збройних Сил України — як це вдалося ворогу зробити", — пролунало в ефірі телеканалу.


Теги: ТорецькТорецкНападение России на УкраинуНапад Росії на Українубоевые действияфронтВойнаВійнаЗСУВСУКоваленко Александр

Дата і час 24 червня 2024 г., 19:58     Переглядів Переглядів: 1874
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.131096