АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Голова управління АРМА Дмитро Жоравович безоплатно користується будинком у столиці

Читать на русском
Голова управління АРМА Дмитро Жоравович безоплатно користується будинком у столиці
Голова управління АРМА Дмитро Жоравович безоплатно користується будинком у столиці

Колишній тимчасовий керівник АРМА, керівник Північно-Східного міжрегіонального управління агентства Дмитро Жоравович безкоштовно користувався досить великим житловим будинком у Києві.

Про це стало відомо  з його декларації.

У поданій за 2022 рік декларації Жоравович вказав, з липня користувався житловим будинком загальною площею 289,7 кв.м у Києві. Тип користування вказано як право безоплатного користування. Орендує будинок посадовець в Сергія Парубочого, котрий засновником та керівником декількох юридичних осіб, серед яких варто виділити «Біоніка Україна» та «Фармекс Груп». Засновником останньої фірми було ТОВ «Аврора Харків», де в минулому керівником та засновником був сам Дмитро Жоравович.

Згідно зі ст. 23  закону «Про запобігання корупції» особи можуть приймати подарунки, які відповідають загальновизнаним уявленням про гостинність, крім випадків, передбачених частиною першою цієї статті, якщо вартість таких подарунків одноразово не перевищує двох прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на день прийняття подарунка, а сукупна вартість таких подарунків, отриманих від однієї особи (групи осіб) протягом року, не перевищує чотирьох прожиткових мінімумів для працездатних осіб, встановлених на 1 січня року, в якому прийнято подарунки.

Подарунком антикорупційний закон визначає грошові кошти або інше майно, переваги, пільги, послуги, нематеріальні активи, які надають/одержують безоплатно або за ціною, нижчою мінімальної ринкової.

Чи є в цьому випадку в діях Дмитра Жоравовича подія і склад адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 ст. 172-5 КУпАП, належить встановити Національному агентству з питань запобігання корупції.


Теги: ДеклараціядекларацияДекларацииАРМАЖоравович Дмитрий

Дата і час 17 липня 2024 г., 16:58     Переглядів Переглядів: 2162
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.444595