АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

На Покровському напрямку ситуація змінюється, - ЗСУ

Читать на русском
На Покровському напрямку ситуація змінюється, - ЗСУ
На Покровському напрямку ситуація змінюється, - ЗСУ

За словами речника ОСГВ "Хортиця" Назара Волошина, противник активно використовує авіацію для того, щоб спробувати витіснити ЗСУ з їхніх позицій, проте Сили оборони дають адекватну відповідь агресору.

Російські окупанти на Донеччині не припиняють тиснути на позиції українських захисників. Йдеться про Покровський напрямок, який тривалий час залишається одним із найактивніших. Про це докладніше в ефірі телемарафону розповів речник оперативно-стратегічного угрупування військ (ОСУВ) "Хортиця" Назар Волошин.

За його словами, противник останніми днями значно знизив свої наступальні дії, але, незважаючи на це, ситуація на фронті залишається ще досить важкою.

"Цей напрямок (Покровський. — ред.) і надалі залишається таким, яким і був — гарячим, проте ворог дещо зменшив свій наступальний акцент і потенціал, адже Сили оборони його призупиняють, дають адекватну відповідь ворогові, тому за минулу добу наші захисники відбили там 27 ворожих атак. За попередню добу було 26 ворожих атак", - заявив Назар Волошин.

Карта бойових дій qhiqqhieqixkant

Окремо спікер ОСУВ "Хортиця" додав, що штурми були зафіксовані в районі населених пунктів Воздвиженка, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Прогрес, Уманське та Яснобродівка. Для того, щоб спробувати витіснити ЗСУ зі своїх позицій, російські окупанти активно використовують авіацію.

Примітно, що за добу могло відбуватися до 50 атак.

"Ворог зазнає там чималих втрат, і за минулу добу на цьому напрямку було знищено понад 200 окупантів. Також знищено кілька броньованих машин, артилерійські системи, вісім автомобілів та пошкоджено чимало техніки: гармати, танки та автомобілі. На Торецькому напрямку також своїм вогневим впливом та активними штурмовими діями проводить атаки, і, зокрема, за вчора, ворог там активно діяв», - підсумував Назар Волошин.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на Українубоевые действияфронтВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 19 липня 2024 г., 13:11     Переглядів Переглядів: 2059
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.105794